- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
Warchief
csendes tag
Ok sikerült megoldani a problémát ;-)
-
jakobkacsa
senior tag
VESAkent mukodnie kell...
feltesz vmikor egy olyan kerdest, hogy milyen VGAd van?
ott valszeg a VESA mode a default beallitas
ne is bantsd, ne allitsd at ATI-ra, vagy RadeOn-ra, hagyd, ahogy van
majd utolag telepitsd fel ATI drivert
nekem is 9600PROm van, nekem siman ment VESAkent, bar en UHU-t telepitettem -
proximus
senior tag
Hi!
1.No várjunkcsak..., amikor bebootol a CD -ről, meddig van kép? Már a legelején mata sötétség, vagy csak a grafikus telepítő elindításakor? Ha az előbbi, akkor :(, és akkor vmit nagyon benéztek a SuSe nél; ha viszont az utóbbi, akkor válaszd a szöveges módot a telepítéshez, és told fel úgy (legalább kicsit bejáratódik a Tab billentyű;] :) )
2. ''ATI 9600 Pro videókártyám van.'' No igen, ez lehetne gond, DE csak a grafikus telep. betöltődésénél, és nem a sima VGA szöveges módnál(esetleg VESA framebuffer, ha 800x600, vagy 1024x768 lehet még a konzolon, de annak is mennie kéne.) -
Warchief
csendes tag
Megprobáltam ma feltenni a Suse Linux 8.1es változatát. Bebootolt széped cd-ről, de amikor elinditanám a telepitőt, akkor kész, nincs kép. Sem 640x480, sem 800x600 sem 1024x768as módban nem működik. ATI 9600 Pro videókártyám van. Mit tegyek?
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest