- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
hat ingen a linux meg a felhasznalobaratsag az kurvara tavol all egymasol, viszont ha ertesz mar rendesen hozza akkor lehet hogy lehet gyors es fasza rendszert varazsolni belole. (ettol a szinttol enis tavol vagyok meg
)
suse 9.2pro nekem is kurva lassan bootol, nemtom miert, de amikor mandrake vagy uhu volt fent azoktol sem estem hanyatt.
suse9.2 letoltes: www.suprnova.org, ez egy nagy bittorrent kereso oldal. itt beirod hogy suse linux 9.2, es letoltod az 1-5cd-khez valo torrenteket.
a torrenteket kezelo kliensnek sztema legjobb valasztas az azureus.
letolthetes innen [l]http://azureus.sourceforge.net/[l]
...enis innen szedtem le magamnak -
n0_gAboR
őstag
sztem izzits be egy bittorrent klienset, es toltsd le az 5CD-s PRO verziot!
az 1cd-s suse eleg gagyi, tul keppen egy installalhato live eval. pl forditani sem nagyon lehet vele, mert egy csomo devel csomag hianyzik belole (es van egy csomo prg ami nincs meg RPM-ben hozza, tahat kenytelen leszel forditani), szal en mindenkeppen a PRO-t javaslom neked.
egybkent ez igy nem illegalis tehat nyugodtan toltheted!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest