Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Most épp az fglrx miatt adta meg magát. Ezzel nálam lehet vége is a Suse pályafutásnak. Megvárom a Mageia 3-t, az sokkalta jobb,(mármint a 2 az volt..) pedig nagyon sok pozitívuma van ennek a rendszernek, de kicsit sokat kell szöszölni vele,ami nem tetszik.
Mesa libegeket is újraraktam, megpróbáltam kb. mindent és nem tudom újra visszaállítani az fglrx előtti állapotot. 
-
McSzaby
őstag
-
McSzaby
őstag
Milyen repókat érdemes felvenni? Most álltam neki az alap progik telepítéséhez, de már 3 repót kellett felvennem..

-
McSzaby
őstag
válasz
Shrike7973
üzenetére
igen, en is igy szerettem volna megfogalmazni

-
McSzaby
őstag
válasz
Shrike7973
üzenetére
Szoval akkor az rpm kb. olyan,mint dpkg, a zypper pedig mint az aptitude? Igy lehetne legjobban osszehasonlitani a csomag es telepito kezelest?? (bocs,telorol)
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Már írtam egy másik Suse-n topikban, de most találtam meg ezt az élő topikot, bocsánat! Na szóval!

Pár fontosabb jellemzőt tudtok mondani az OpenSuse-ról? Miben különbözik, miben hasonlít más disztrókhoz, milyen parancsokkal indítom újra a folyamatokat, ilyesmire gondolok. Ebben tudtok segíteni, szeretnék elmélyülni a Suseban, mert elvileg munkaeszköz lesz. Illetve friss telepítés után mit csináljak, terminálban miként frissítsek le minden adatbázist,csomagot ilyesmi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mesa libegeket is újraraktam, megpróbáltam kb. mindent és nem tudom újra visszaállítani az fglrx előtti állapotot.