- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Most épp az fglrx miatt adta meg magát. Ezzel nálam lehet vége is a Suse pályafutásnak. Megvárom a Mageia 3-t, az sokkalta jobb,(mármint a 2 az volt..) pedig nagyon sok pozitívuma van ennek a rendszernek, de kicsit sokat kell szöszölni vele,ami nem tetszik.
Mesa libegeket is újraraktam, megpróbáltam kb. mindent és nem tudom újra visszaállítani az fglrx előtti állapotot.
-
McSzaby
őstag
-
McSzaby
őstag
Milyen repókat érdemes felvenni? Most álltam neki az alap progik telepítéséhez, de már 3 repót kellett felvennem..
-
McSzaby
őstag
válasz
Shrike7973 #3082 üzenetére
igen, en is igy szerettem volna megfogalmazni
-
McSzaby
őstag
válasz
Shrike7973 #3080 üzenetére
Szoval akkor az rpm kb. olyan,mint dpkg, a zypper pedig mint az aptitude? Igy lehetne legjobban osszehasonlitani a csomag es telepito kezelest?? (bocs,telorol)
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Már írtam egy másik Suse-n topikban, de most találtam meg ezt az élő topikot, bocsánat! Na szóval!
Pár fontosabb jellemzőt tudtok mondani az OpenSuse-ról? Miben különbözik, miben hasonlít más disztrókhoz, milyen parancsokkal indítom újra a folyamatokat, ilyesmire gondolok. Ebben tudtok segíteni, szeretnék elmélyülni a Suseban, mert elvileg munkaeszköz lesz. Illetve friss telepítés után mit csináljak, terminálban miként frissítsek le minden adatbázist,csomagot ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest