- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
válasz
#16820480 #2841 üzenetére
Köszi a sok ötletet. Amire most válaszolni tudok, az az, hogy 64 bites 12.1-es OpenSUSE-t használok. A többire csak akkor tudok válaszolni, ha otthon leszek.
smplayer-t kifogom próbálni. Amúgy UBUNTU alatt nem volt ilyen video gond. Ott a net volt rossz.
"vlc-hez felvetted a külső szoftvertárolót" ezt hogy kell csinálni? Bocs, de kezdő vagyok Linuxban. -
Anubis_9
addikt
válasz
#16820480 #2839 üzenetére
Szia!
Szóval Intel Corei5 2500K a CPU-m neve. Ebben integrált VGA van (IGP). Olyan az alaplap, hogy fel van készítve ilyen CPU-k fogadására, vagyis van rajta HDMI kimenet (ezen van kötve a TV-re a gép). Nincs dedikált VGA kártyám éppen ezért.
VLC player-t töltöttem le, ezzel próbáltam az MKV-ket. De ha úgy emlékszem, AVI-nál is ugyan ez volt a helyzet, ahogy Youtube alatt is, akár 1080p, akár SD felbontás volt beállítva. Firefoxot használok, ami alapban rajta volt. Ennek a flashplayerét frissítettem a legújabbra (Adobe flashplayer).Köszi!
-
Anubis_9
addikt
Automatikusan felajánlotta a következőket:
/swap 2 GB
/ 20 GB
/home a maradék a 120GB-ból.sheratan: nem szoktam használni a hibernálás, így nem lesz akkor szükségem ekkora swap-re.
Eddig minden működik: a legfontosabb, hogy a 15 megás ADSL netem is megvan, ugyanis UBUNTU alatt max. 2-3 megás netet tudtam mérni, de az is folyton szakadozott. Itt ilyen probléma nincs.
Ami egyelőre fejtörtént okoz, az az, hogy szakadoznak az mkv-k VLC lejátszóval. Sőt: Youtube alatt sem folyamatosak a videók. Erre esetleg tipp vkitől?Köszi!
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
OpenSUSE 12.1-et telepítenék ma a lent látható konfigomra. Csak ez az OP rendszer futna a gépemen, semmi más. Egy 120GB-os vinyóra menne fel.
Meg tudnátok írni nekem, milyen partícióból mekkorát hozzak létre? Ha jól tudom, három kell: egy swap, egy /boot és egy /home. Vagyis létrehozok egy /boot partíciót, majd egy swap-ot és a fennmaradó a /home. Jól tudom?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest