- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
válasz
üzenetére
Köszi a sok ötletet. Amire most válaszolni tudok, az az, hogy 64 bites 12.1-es OpenSUSE-t használok. A többire csak akkor tudok válaszolni, ha otthon leszek.
smplayer-t kifogom próbálni. Amúgy UBUNTU alatt nem volt ilyen video gond. Ott a net volt rossz. 
"vlc-hez felvetted a külső szoftvertárolót" ezt hogy kell csinálni? Bocs, de kezdő vagyok Linuxban.
-
Anubis_9
addikt
válasz
üzenetére
Szia!
Szóval Intel Corei5 2500K a CPU-m neve. Ebben integrált VGA van (IGP). Olyan az alaplap, hogy fel van készítve ilyen CPU-k fogadására, vagyis van rajta HDMI kimenet (ezen van kötve a TV-re a gép). Nincs dedikált VGA kártyám éppen ezért.
VLC player-t töltöttem le, ezzel próbáltam az MKV-ket. De ha úgy emlékszem, AVI-nál is ugyan ez volt a helyzet, ahogy Youtube alatt is, akár 1080p, akár SD felbontás volt beállítva. Firefoxot használok, ami alapban rajta volt. Ennek a flashplayerét frissítettem a legújabbra (Adobe flashplayer).Köszi!
-
Anubis_9
addikt
Automatikusan felajánlotta a következőket:
/swap 2 GB
/ 20 GB
/home a maradék a 120GB-ból.
sheratan: nem szoktam használni a hibernálás, így nem lesz akkor szükségem ekkora swap-re.
Eddig minden működik: a legfontosabb, hogy a 15 megás ADSL netem is megvan, ugyanis UBUNTU alatt max. 2-3 megás netet tudtam mérni, de az is folyton szakadozott. Itt ilyen probléma nincs.

Ami egyelőre fejtörtént okoz, az az, hogy szakadoznak az mkv-k VLC lejátszóval. Sőt: Youtube alatt sem folyamatosak a videók. Erre esetleg tipp vkitől?Köszi!
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
OpenSUSE 12.1-et telepítenék ma a lent látható konfigomra. Csak ez az OP rendszer futna a gépemen, semmi más. Egy 120GB-os vinyóra menne fel.
Meg tudnátok írni nekem, milyen partícióból mekkorát hozzak létre? Ha jól tudom, három kell: egy swap, egy /boot és egy /home. Vagyis létrehozok egy /boot partíciót, majd egy swap-ot és a fennmaradó a /home. Jól tudom?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Milyen routert?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Renault, Dacia topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
smplayer-t kifogom próbálni. Amúgy UBUNTU alatt nem volt ilyen video gond. Ott a net volt rossz.