Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Anubis_9
üzenetére
ezt az IGP-t támogatja a kernelbe épíett driver, nekem is hasonló van a laptopomban (core-i5 520m), és azzal tökéletesen mennek (igaz kubuntu alatt) a videók és a flash is. melyik kernellel használod, melyik opensuse-t?
vlc-hez felvetted a külső szoftvertárolót? esetleg érdemes lenne abból frissíteni, ha még nem. illetve én kipróbálnám, hogy a vlc beállításaiban a video output-nál xv (általában alapértelmezett) helyett a gl vagy gl2-re mit csinál. illetve esetleg próbálj meg valami másik lejátszót is, hátha azzal jobban megy. én smplayer-t használok, az gyönyörűen visz mindent, csak azt hiszem ez nincs benne az opensuse alaptárolójában, fel kell hozzá venni valamelyik közösségi tárolót.flash mondjuk érdekes kérdés, de először nézzük meg a videót meg lehet-e szerelni valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest