- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Újraírható lemez, vagy jobb esetben, ha a gép már tud pendrive-ról bootolni, akkor arról próbáld meg, még gyorsabb is, bár gyanítom elég régi ehhez.
Amúgy első körben a régi hardver miatt lesz már eleve kérdéses a támogatás, a jóval frissebb rendszerből (kernel, xorg) már lehet, hogy kidobálták a szükséges részeket. De biztosan át lehet verni valahogy. Egyelőre új rendszerhez használható anyagot nem találtam és nem vagyok a saját gépemnél, hogy legalább ott belenézzek, hátha valami...az egyébként mitől van, hogyha az openSUSE néhány fájlt az istenért sem hajlandó áthelyezni vagy másolni az egyik háttértárról a másikra?

Ezt eddig a wifihez szükséges iw és az adsl kapcsolatos pppoe, vagy smpppd csomagnál vettem észre. Nem tudom miért nem telepíti, holott live rendszeren fut simán. Korábban így volt legalábbis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest