- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Újraírható lemez, vagy jobb esetben, ha a gép már tud pendrive-ról bootolni, akkor arról próbáld meg, még gyorsabb is, bár gyanítom elég régi ehhez.
Amúgy első körben a régi hardver miatt lesz már eleve kérdéses a támogatás, a jóval frissebb rendszerből (kernel, xorg) már lehet, hogy kidobálták a szükséges részeket. De biztosan át lehet verni valahogy. Egyelőre új rendszerhez használható anyagot nem találtam és nem vagyok a saját gépemnél, hogy legalább ott belenézzek, hátha valami...az egyébként mitől van, hogyha az openSUSE néhány fájlt az istenért sem hajlandó áthelyezni vagy másolni az egyik háttértárról a másikra?
Ezt eddig a wifihez szükséges iw és az adsl kapcsolatos pppoe, vagy smpppd csomagnál vettem észre. Nem tudom miért nem telepíti, holott live rendszeren fut simán. Korábban így volt legalábbis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest