- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
magic7
tag
Suse 10.2-t használok már 1 hónapja, kellemes rendszer, viszont rengeteget kell olvasni róla, hogy a lehető legjobban beállíthatsd. A Linux azé még küzd stabilitási gondokal, bár alaphelyzetben ez is tuti rendszer. Számomra minél mélyebben belemerülök, annál több kellemes meglepetést tartogat. Win XP van a másik winyómon ami nem fagyott le ugyan sose, viszont a vírusok és spywarek folyamatosan veszélyeztettek. Hiába stabil az XP én mégsem kapcsoltam be, mert a Linux ugyanúgy muzsikál, csak gyorsabban és szebb kezelő felülettel . Linux alatt vírus ismeretlen fogalom ( egyelőre ). Ezért is már megérte, nem beszélve az ingyenességéről.
-
róland
veterán
Most nézem, hogy Xamp jelenleg xmms néven fut, íme egy link: Bővebben: link
-
róland
veterán
És egy link hozzá: Bővebben: link
-
Dilikutya
félisten
Az oldal tartalom tekintetében nem tesz különbséget. Azt írja, 7 óra, ha az 5CD-t szeded, 10, ha a DVD-t, + a DVD-n több csomag van. Amúgy nem Live a DVD, az külön fel lenne tüntetve, ahogyan a régebbi verziók mappáiban fel is van annál, ami Live.
De az alap kérdésre még mindig nem kaptam választNem szakbarbár tökhülye kezdő PC-makker vagyok, tudom mi a Linux, tudom hogyan kell iso-t kiírni, mindent tudok, tudom mi az a Live verzió, csak azt nem tudom, hogy a túróba van az, hogy van egy 180Mb-os iso-m, amit ha bemountolok, látom az egész 4Gb-nyi tartalmat. Az egyik lehetőség, hogy szar a fájl. Más lehetőség nem jut hirtelen az eszembe
De ez pusztán kíváncsiság, legkésőbb telepítéskor úgyis kiderül minden.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Könyvajánló
- Fotók, videók mobillal
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest