- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
magic7
tag
Suse 10.2-t használok már 1 hónapja, kellemes rendszer, viszont rengeteget kell olvasni róla, hogy a lehető legjobban beállíthatsd. A Linux azé még küzd stabilitási gondokal, bár alaphelyzetben ez is tuti rendszer. Számomra minél mélyebben belemerülök, annál több kellemes meglepetést tartogat. Win XP van a másik winyómon ami nem fagyott le ugyan sose, viszont a vírusok és spywarek folyamatosan veszélyeztettek. Hiába stabil az XP én mégsem kapcsoltam be, mert a Linux ugyanúgy muzsikál, csak gyorsabban és szebb kezelő felülettel . Linux alatt vírus ismeretlen fogalom ( egyelőre ). Ezért is már megérte, nem beszélve az ingyenességéről.
-
róland
veterán
Most nézem, hogy Xamp jelenleg xmms néven fut, íme egy link: Bővebben: link
-
róland
veterán
És egy link hozzá: Bővebben: link
-
Dilikutya
félisten
Az oldal tartalom tekintetében nem tesz különbséget. Azt írja, 7 óra, ha az 5CD-t szeded, 10, ha a DVD-t, + a DVD-n több csomag van. Amúgy nem Live a DVD, az külön fel lenne tüntetve, ahogyan a régebbi verziók mappáiban fel is van annál, ami Live.
De az alap kérdésre még mindig nem kaptam választNem szakbarbár tökhülye kezdő PC-makker vagyok, tudom mi a Linux, tudom hogyan kell iso-t kiírni, mindent tudok, tudom mi az a Live verzió, csak azt nem tudom, hogy a túróba van az, hogy van egy 180Mb-os iso-m, amit ha bemountolok, látom az egész 4Gb-nyi tartalmat. Az egyik lehetőség, hogy szar a fájl. Más lehetőség nem jut hirtelen az eszembe
De ez pusztán kíváncsiság, legkésőbb telepítéskor úgyis kiderül minden.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest