- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
A 10-es Suse tartalmaz magyar nyelvű kezelőfelületet?
-
Dilikutya
félisten
Nem tudjátok, a 10-es Suse-ban a Yast magyarul van?
-
Dilikutya
félisten
Az oldal tartalom tekintetében nem tesz különbséget. Azt írja, 7 óra, ha az 5CD-t szeded, 10, ha a DVD-t, + a DVD-n több csomag van. Amúgy nem Live a DVD, az külön fel lenne tüntetve, ahogyan a régebbi verziók mappáiban fel is van annál, ami Live.
De az alap kérdésre még mindig nem kaptam választNem szakbarbár tökhülye kezdő PC-makker vagyok, tudom mi a Linux, tudom hogyan kell iso-t kiírni, mindent tudok, tudom mi az a Live verzió, csak azt nem tudom, hogy a túróba van az, hogy van egy 180Mb-os iso-m, amit ha bemountolok, látom az egész 4Gb-nyi tartalmat. Az egyik lehetőség, hogy szar a fájl. Más lehetőség nem jut hirtelen az eszembe
De ez pusztán kíváncsiság, legkésőbb telepítéskor úgyis kiderül minden.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Sajnos a letöltő oldal nem volt túl informatív, hogy milyen nyelvű is a cucc. Amúgy miért pont a DVD Decrypterrel írjam ki? Nem a kiírással van a gondom, hanem azzal, hogyan lehet a 4Gb-os DVD-nyi Linux itt előttem egy 180Mb-os iso képében.
A telepítés mondjuk még odébb van, még csinálni kell neki partíciót, és ahhoz előtte ki kell írni mindent, hogy szabadon garázdálkodhassak utána a particionáláskor. Jó-jó, tudom, Partition Magic és társai... de én valahogy nem bízom bennük. Kellenek még az adataim. -
Dilikutya
félisten
Letöltöttem innen: Bővebben: link a 9.3-as DVD-t iso formátumban. Legnagyobb meglepetésemre mindössze 180Mb-ot tesz ki a cucc, bemountoltam Alcohollal, ott viszont látszanak a Gb-ok. Hogy is van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest