Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Az oldal tartalom tekintetében nem tesz különbséget. Azt írja, 7 óra, ha az 5CD-t szeded, 10, ha a DVD-t, + a DVD-n több csomag van. Amúgy nem Live a DVD, az külön fel lenne tüntetve, ahogyan a régebbi verziók mappáiban fel is van annál, ami Live.
De az alap kérdésre még mindig nem kaptam választ
Nem szakbarbár tökhülye kezdő PC-makker vagyok, tudom mi a Linux, tudom hogyan kell iso-t kiírni, mindent tudok, tudom mi az a Live verzió, csak azt nem tudom, hogy a túróba van az, hogy van egy 180Mb-os iso-m, amit ha bemountolok, látom az egész 4Gb-nyi tartalmat. Az egyik lehetőség, hogy szar a fájl. Más lehetőség nem jut hirtelen az eszembe
De ez pusztán kíváncsiság, legkésőbb telepítéskor úgyis kiderül minden.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- sziku69: Szólánc.
- Ford topik
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem szakbarbár tökhülye kezdő PC-makker vagyok, tudom mi a Linux, tudom hogyan kell iso-t kiírni, mindent tudok, tudom mi az a Live verzió, csak azt nem tudom, hogy a túróba van az, hogy van egy 180Mb-os iso-m, amit ha bemountolok, látom az egész 4Gb-nyi tartalmat. Az egyik lehetőség, hogy szar a fájl. Más lehetőség nem jut hirtelen az eszembe
De ez pusztán kíváncsiság, legkésőbb telepítéskor úgyis kiderül minden.