- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inkább a packmant kellene használni mert az kb. gyárinak számít, a vlc sajátja nem annyira. A packmanben ezer féle hasznos cucc van ezért érdemes egyből hozzáadni telepítés után, egy csomó non-free package innen jön.
(#3944) BoB Ez miben egyszerűbb mint:
zypper ar -f -c http://ftp.gwdg.de/pub/linux/misc/packman/suse/openSUSE_Leap_42.3/ packman
zypper in vlc
-
pengwin
addikt
Van tároló a meghajtóprogramoknak (ez is új [kb. 3 hónapos] fejlemény), de minden kernel és X.org frissítésnél ott lesz a rizikó, hogy csak parancssorba fog utána butulni a gép.
(#3941) Hondo
GTX 680 = 1. generációs Kepler...
Ott már elkezdett kurvulni az NV, megakadályozták, hogy a kártya normálisan használható legyen a nyílt meghajtóval.
Régebbi kártyákkal (GTX 5xx sorozatig bezárólag) nincs gond, mert használhatod őket viszonylag normálisan a MESA-val, ami alapból a rendszer része.
Tehetsz vele egy próbáta nyílt meghajtóval (nem kell külön telepíteni), ha tényleg nem akarsz mást csinálni csak böngészni meg médiát lejátszani, de számíts jó pár bugra... szegény Nouveau fejlesztőknek széllel szemben kell pisilnie. -
Hondo
csendes tag
Nem tudom mi a Tumbleweed és a Leap között a különbség. A szükség hozott a SuSe-hez, bár sok évvel, évtizeddel ezelőtt már használtam. Ugyanis az SSD-m elszállt, és nem ment fel a W semelyike sem a másik tárolóra. Leginkább filmet néznék, meg netezés meg számolótáblák használata. Ebből most a netezés és a film korlátozott a kodek nélkül.
A thumbleweednél is elég a 85 megást kiírni lemezre a telepítéshez?
Bár rossz az angolom, de azt olvastam az előbb, hogy a Thumbleweed-et csak hozzáértőknek ajálották, mert nem mindíg stabil, de gyorsan javítják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest