Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hp martin #2031 üzenetére
hát, nem tudom most akkor ez hogyan van. a bios az teljesen és tökéletesen független attól, hogy milyen operációs rendszer van a gépeden. az akkor is elindul, ha vinyót sem tettél be. általában F2 vagy Del szokta előhozni még a legelején, amikor megjelenik a gyártó logója, vagy valami a bekapcsoló gomb megnyomása után a képernyőn.
abban kell legyen ilyen választási lehetőség is, vagy ha nincs, akkor nem nagyon fogsz tudni rá xp-t tenni (amúgy is necces lesz egy újonnan vásárolt gépre, mert nem igazán csinálnak már xp-s drivereket új hardverekhez). mondjuk nem tudom milyen laptop, végülis elképzelhető, hogy valami nagyon primitív bios van benne, láttam már egy Vaio gépet, amiben kb a bootsorrendet meg az dátumot/időt lehetett beállítani, de azért ez csak nem olyan gyakori már
legegyszerűbb az volna, ha egyből valami olyan rendszerrel használnád, ami kezeli rendesen a hardvereket. akár suséval is, amíg nem lesz win7 telepítőd. -
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó. Csatlakozók: 4db HDMI, LAN, 3db USB, ANT-TV, VGA, AV T
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest