Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hp martin
üzenetére
hát, nem tudom most akkor ez hogyan van. a bios az teljesen és tökéletesen független attól, hogy milyen operációs rendszer van a gépeden. az akkor is elindul, ha vinyót sem tettél be. általában F2 vagy Del szokta előhozni még a legelején, amikor megjelenik a gyártó logója, vagy valami a bekapcsoló gomb megnyomása után a képernyőn.
abban kell legyen ilyen választási lehetőség is, vagy ha nincs, akkor nem nagyon fogsz tudni rá xp-t tenni (amúgy is necces lesz egy újonnan vásárolt gépre, mert nem igazán csinálnak már xp-s drivereket új hardverekhez). mondjuk nem tudom milyen laptop, végülis elképzelhető, hogy valami nagyon primitív bios van benne, láttam már egy Vaio gépet, amiben kb a bootsorrendet meg az dátumot/időt lehetett beállítani, de azért ez csak nem olyan gyakori már
legegyszerűbb az volna, ha egyből valami olyan rendszerrel használnád, ami kezeli rendesen a hardvereket. akár suséval is, amíg nem lesz win7 telepítőd. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Razer gamer szék
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest