- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
válasz
Canonfan #4003 üzenetére
Korábban is ez motoszkált bennem, hogy tegyél fel más keretrendszert/alakkezelőt és próbálgasd. Általában a disztribek ebben nagyon rugalmasak. (Sokszor pont kontra-produktív, hogy annyi van
)
Bár nv kártyám már régen nincs - de anno az első linuxos drivereket napi szinten teszteltem, még néhány játék portolását is sikerült gatyába ráznom- , de a zárt cuccaik jók, csak ugye nehéz úgy megírni valamit, ha egy sötét szobában vagy, ergo könnyen lehet ez is baj.
Ha amd-re (volt ati) váltasz akkor meg nem kell foglalkoznod a gyári meghajtókkal - sőt (!) kerülendő - , a szabad driver jobb, a kiadott zárt általában nem is fordul le - nem is erre való. (SuSE, Ubuntu alapból tartalmazza - a többit nem tudom, nem használom)
Mind ezek mellett én valami hardveres hibára gyanakszom: elkoszolódott hűtés, kiszáradt paszta, stb - videó kártyán. De a KDE sem - sajnos - a stabil működés bálványa (De nekem is a kedvencem
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest