- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- iPhone topik
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Mobilhasználat külföldön
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
szundybence #3471 üzenetére
Tény, hogy a video driver telepítése például Ubuntuban és Linux Mintben egy kattintással pofonegyszerű megoldás.
Régen sokat használtam a Suset (nem szakértőként, csak halandóként), de mindmáig a kényelmes és egyszerűen kezelhető megoldásokat díjazom, ha csak "felhasználni" akarom a rendszert.
A Suse Linux Enterprise Desktop már az első telepítéskor felteszi a "dógozónak" a drivereket Persze dedikált hardverekre. Jó lenne, ha egy kicsit megkönnyítenék a kezdő felhasználók életét is, akkor talán az OpenSuse népszerűsége és elterjedtsége tovább növekedne.
Még a Mageia Linuxot is érdemes lenne kipróbálnod, bár grafikus driverek telepítése után néha szeret elhasalni, de ez is hardver és felhasználói konfigurálás függvénye.
-
válasz
Egyébként az általad említett hiányosságok a Windowsban is rendre megvannak, mégis sok kezdő user használja, sőt az elvileg még jobb is kezdő usereknek.
-
Vladi
nagyúr
válasz
éééérvek? Hol? már megbocsáss, de 1 kábelt kellett bedugnod.
Aztán nem tudtál egy lejátszót teleípteni. Nem. léci te inkább ne is adj itt tanácsot.
Mondjuk olyan 8000 hszt írtam csak itt linuxos témában, és már vagy 100 embert segítettem ki. De biztos te jobban tudod, hiszen megtaláltad a hálózati csatlakozót. -
Shrike7973
senior tag
válasz
Az OpenSuSe-ra én egy munkaállomás rendszerként tekintek, neked viszont egy asztali rendszer kell. Persze kis tanulással és hozzáértéssel csinálhatsz előbbiből utóbbit, csak a kérdés az, hogy minek. Emiatt én Ubuntu-t ajánlok neked első körben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- Battlefield 6
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- iPhone topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest