- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
e00dgy
aktív tag
Ez a funkciót a "Start menü" rendszer alatt, Lemezkezelés. Ha a start gyors keresőjébe beírsz ennyit "Lemezek" ezt a programot dobja fel. Ugyan az majdnem, hasonlóan néz is ki mint a Windows alatt a Lemezkezelés.
Ebben a programban fizikai lemeznél található egy nyomógomb, ami alatt található ez a kis funkció "Lemezkép készítése".
No ez készít a teljes HDD vagy SSD-ről egy x.IMG fájlt. Erre vonatkozott az első kérdésem. Feltételezem, ismerve a linuxok igen pazar tudását, hogy ez egyenértékű lehet egy Acronis jellegű lemezképpel. Csak még nem tudtam kipróbálni, főleg, hogy tegnap este a RAID 0 tömböm tökrevágtam
Így a screenshotok is hiányoznak.
A második kérdésem, a gond az volt elsőre, hogy a VLC nem a legfrissebb volt. De miután nagyszerűen frissítettem a VLC-t, és érzékelte, hogy van gpu, VLC-CODECS is letöltve, MKV-t továbbra is kép nélkül láttam...
-
nekem azt csinálja, hogy átvált egy másik asztalra, ami tök üres és amin a gyári háttér van, majd egy olyanra amin az asztal mappa tartalmát mutatja, a gyári háttérrel, majd újból üres asztal gyári háttérrel, majd a kiindulási pontba jutok vissza.
A Kickoff meletti asztal ikon viszont csak a kiindulási pontnál jelzi, hogy az 1. asztalon vagyok, a második sosem aktív, a többinél meg egy sem aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- E-roller topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Így használod a ChatGPT-t
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest