Hirdetés
- iPhone topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
e00dgy
aktív tag
Ez a funkciót a "Start menü" rendszer alatt, Lemezkezelés. Ha a start gyors keresőjébe beírsz ennyit "Lemezek" ezt a programot dobja fel. Ugyan az majdnem, hasonlóan néz is ki mint a Windows alatt a Lemezkezelés.
Ebben a programban fizikai lemeznél található egy nyomógomb, ami alatt található ez a kis funkció "Lemezkép készítése".
No ez készít a teljes HDD vagy SSD-ről egy x.IMG fájlt. Erre vonatkozott az első kérdésem. Feltételezem, ismerve a linuxok igen pazar tudását, hogy ez egyenértékű lehet egy Acronis jellegű lemezképpel. Csak még nem tudtam kipróbálni, főleg, hogy tegnap este a RAID 0 tömböm tökrevágtam
Így a screenshotok is hiányoznak.
A második kérdésem, a gond az volt elsőre, hogy a VLC nem a legfrissebb volt. De miután nagyszerűen frissítettem a VLC-t, és érzékelte, hogy van gpu, VLC-CODECS is letöltve, MKV-t továbbra is kép nélkül láttam...
-
nekem azt csinálja, hogy átvált egy másik asztalra, ami tök üres és amin a gyári háttér van, majd egy olyanra amin az asztal mappa tartalmát mutatja, a gyári háttérrel, majd újból üres asztal gyári háttérrel, majd a kiindulási pontba jutok vissza.
A Kickoff meletti asztal ikon viszont csak a kiindulási pontnál jelzi, hogy az 1. asztalon vagyok, a második sosem aktív, a többinél meg egy sem aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Így a screenshotok is hiányoznak.