- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
meoindil
üzenetére
Lényegében meghazudtolsz engem. Miért?
Nézd, nekem sokféle gépem van. Durekt egy kb 2 éves Intel csipszetes, Intel HD-videókártyás géppel, 4GB RAM-al, nagyon gyors winchesterrel, A legelterjedtebb TP-LINK wifivel próbáltam ki. Ha egy ilyen géppel sem működik megfelelően, akkor ugyan mégis mivel?
Egyébként futja a szakértelmemből, hogy beállítgassam, kijavítgassam, de ugyan miért tenném? Ez a végleges kiadás előtt, a dosztribúció feladata. Ha ők nem teszik meg, akkor az a válaszom, hoyg ez egy szar. Ez nálam ilyen egyszerű, mert van másik. És ha az is szarul működik és ha mindegyik új linux disztribúció szar, akkor ott vannak a régebbiek, mint kiforrott lehetőség. És ha az is szar, akkor még mindig ott a picipuha terméke. És ha az is, akkor a MacOS. És ha az is, akkor elmegyünk síelni a hegyekbe. Nálam ennyi. Nem fogok egy oprendszert dicsérni, ami szar. Akkor én megmondom, hogy szar és kész. De úgylátom mindig van akinek nagyon trendi dafkéből ellentmondani. Csak tessék. Ez egy szabad világ. Nyugodtan be lehet csapni a kezdőket, meg lehet hazudtolni a hozzáértőket. Még segítek is biztatással: Rajta!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Ableton Live 12 Suite Education
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest