Hirdetés
- Együttműködik az Infinix és a Pininfarina
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Csomag alatt .rpm-re gondolsz? Eddig egy oldalt találtam, ahol lettek volna, de azokat valamiért nem nyelte be a SUSE. Próbáltam a Firefox-ot és a Chrome-ot is így feltenni, de nem sikerült.
Eddig egy sikeres (tehát nem csak úgy tett, mintha települne) .rpm telepítésem volt, az is az Opera volt és az is valószínűleg azért mert az opera honlapjáról szedtem le. (Még mindig nem értem, hogy a Firefoxot és egyebeket miért nem lehet .deb és .rpm formában leszedni.)
A tuner esetében pedig nem csak hang, hanem kép sincs.
Fel sem ismerik a lejátszók, pedig próbáltam többet is. Maga a YaST sem képes rajta csatornákat beállítani. És miután a Leadtek Helpsite-on külön le volt közölve, hogy jöttek/jönnek a Linux-os Leadtek driverek, gondoltam hátha ott lesz a gond. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- Kuponkunyeráló
- Együttműködik az Infinix és a Pininfarina
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Witcher 1 Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fel sem ismerik a lejátszók, pedig próbáltam többet is. Maga a YaST sem képes rajta csatornákat beállítani. És miután a Leadtek Helpsite-on külön le volt közölve, hogy jöttek/jönnek a Linux-os Leadtek driverek, gondoltam hátha ott lesz a gond.