- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Csomag alatt .rpm-re gondolsz? Eddig egy oldalt találtam, ahol lettek volna, de azokat valamiért nem nyelte be a SUSE. Próbáltam a Firefox-ot és a Chrome-ot is így feltenni, de nem sikerült.
Eddig egy sikeres (tehát nem csak úgy tett, mintha települne) .rpm telepítésem volt, az is az Opera volt és az is valószínűleg azért mert az opera honlapjáról szedtem le. (Még mindig nem értem, hogy a Firefoxot és egyebeket miért nem lehet .deb és .rpm formában leszedni.)
A tuner esetében pedig nem csak hang, hanem kép sincs.
Fel sem ismerik a lejátszók, pedig próbáltam többet is. Maga a YaST sem képes rajta csatornákat beállítani. És miután a Leadtek Helpsite-on külön le volt közölve, hogy jöttek/jönnek a Linux-os Leadtek driverek, gondoltam hátha ott lesz a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest