- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #1112 üzenetére
Nagyon köszi amit írtál.Leírom részletesen mi a helyzet :
A kapcsolatom : Tvnetwork ,fix ip címem van, egy sima UTP kábel jön be a lakásba és LAN NET nek hívják ami nekem van.Van még felhasználó nevem és jelszavam is a csatlakozáshoz.A Win 98 alatt például azért nem sikerült netet kreálnom mert, azt mondták hogy ilyen netre a win 98 még nem volt felkészítve.Ezért a Raspppoe oldalra fel kellett mennem és letöltenem egy progit.Az csinált Win 98 ra Pppoe protokollt és akkor még el kellett indítanom a raspppoe.exe-t ez kérte be a usernevet meg a passwördöt, és csak így lett net.Az Ubuntu alatt úgy tudtam megoldani hogy konzolba be kellett írnom hogy Sudo pppoe config és akkor ott is megkérdezte a usert meg a pass.-t.De a Suse alatt a Sudo-t nem is tudja vagy mi, akkor kipróbálom helyette a Yast-ot amit írtál.Jelzek ,hogy hogyan boldogultam.Köszi mégegyszer.Ha van tipped még mit lehetne kipróbálni szivesen veszem.
Ja és kérdez olyat hogy Ip cím : gondolom ez a sajátomat kell ide beírni és azt tudom is.
Aztán kérdez Hálózati maszkot, ezt nem tudom.Meg kérdez valami átjárót azt sem tudom, de az lehet hogy szintén az én ip címem,és kérdez még DNS szervert vagy mit azt sem tudom.
Jó lenne ha Suse-ban is lenne egy olyan parancs ,mint Ubuntuban és akkor csak a jelszavamat meg a felhasz. nevemet kéne beírnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest