Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Nagyon köszi amit írtál.Leírom részletesen mi a helyzet :
A kapcsolatom : Tvnetwork ,fix ip címem van, egy sima UTP kábel jön be a lakásba és LAN NET nek hívják ami nekem van.Van még felhasználó nevem és jelszavam is a csatlakozáshoz.A Win 98 alatt például azért nem sikerült netet kreálnom mert, azt mondták hogy ilyen netre a win 98 még nem volt felkészítve.Ezért a Raspppoe oldalra fel kellett mennem és letöltenem egy progit.Az csinált Win 98 ra Pppoe protokollt és akkor még el kellett indítanom a raspppoe.exe-t ez kérte be a usernevet meg a passwördöt, és csak így lett net.Az Ubuntu alatt úgy tudtam megoldani hogy konzolba be kellett írnom hogy Sudo pppoe config és akkor ott is megkérdezte a usert meg a pass.-t.De a Suse alatt a Sudo-t nem is tudja vagy mi, akkor kipróbálom helyette a Yast-ot amit írtál.Jelzek ,hogy hogyan boldogultam.Köszi mégegyszer.Ha van tipped még mit lehetne kipróbálni szivesen veszem.
Ja és kérdez olyat hogy Ip cím : gondolom ez a sajátomat kell ide beírni és azt tudom is.
Aztán kérdez Hálózati maszkot, ezt nem tudom.Meg kérdez valami átjárót azt sem tudom, de az lehet hogy szintén az én ip címem,és kérdez még DNS szervert vagy mit azt sem tudom.
Jó lenne ha Suse-ban is lenne egy olyan parancs ,mint Ubuntuban és akkor csak a jelszavamat meg a felhasz. nevemet kéne beírnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Senki sem töröl ennél jobban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest