- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- EarFun Clip – cimpazaj
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #1112 üzenetére
Nagyon köszi amit írtál.Leírom részletesen mi a helyzet :
A kapcsolatom : Tvnetwork ,fix ip címem van, egy sima UTP kábel jön be a lakásba és LAN NET nek hívják ami nekem van.Van még felhasználó nevem és jelszavam is a csatlakozáshoz.A Win 98 alatt például azért nem sikerült netet kreálnom mert, azt mondták hogy ilyen netre a win 98 még nem volt felkészítve.Ezért a Raspppoe oldalra fel kellett mennem és letöltenem egy progit.Az csinált Win 98 ra Pppoe protokollt és akkor még el kellett indítanom a raspppoe.exe-t ez kérte be a usernevet meg a passwördöt, és csak így lett net.Az Ubuntu alatt úgy tudtam megoldani hogy konzolba be kellett írnom hogy Sudo pppoe config és akkor ott is megkérdezte a usert meg a pass.-t.De a Suse alatt a Sudo-t nem is tudja vagy mi, akkor kipróbálom helyette a Yast-ot amit írtál.Jelzek ,hogy hogyan boldogultam.Köszi mégegyszer.Ha van tipped még mit lehetne kipróbálni szivesen veszem.
Ja és kérdez olyat hogy Ip cím : gondolom ez a sajátomat kell ide beírni és azt tudom is.
Aztán kérdez Hálózati maszkot, ezt nem tudom.Meg kérdez valami átjárót azt sem tudom, de az lehet hogy szintén az én ip címem,és kérdez még DNS szervert vagy mit azt sem tudom.
Jó lenne ha Suse-ban is lenne egy olyan parancs ,mint Ubuntuban és akkor csak a jelszavamat meg a felhasz. nevemet kéne beírnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sorozatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- EarFun Clip – cimpazaj
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest