- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
Suse oldalán lévő leírás szerint telepítettem a G06-os Nvidia csomagot, de már nem számít. Feltoltam a Fedorát helyette és sokkal egyszerűbb volt, számomra a DNF is könnyebben értelmezhető, mint a Zypper. RPM Fusion hozzáad, dnf in akmod-nvidia, reboot, ennyi. Patentül megy minden.
Ami igazán meglepett, hogy az RHEL klónokra is mennyire kínlódásmentesen lehet mindent is telepíteni. AlmaLinuxhoz igaz hozzá kellett adnom 3 külső repót (EPEL, RPM Fusion, ELRepo), hogy pattogós legyen, de az is meglepően könnyen konfigurálható.
Nem értem miért szidják a DNF-et, nekem eddig az APT/Nala páros mellett ez jön be most a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest