Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1221
lelkes újonc
válasz
urandom0
üzenetére
Windows gondolat már vagy tíz éve lehetett.
Viszont Slowroll a mai frissítésekkel minden plasma 6 hibát kijavított amit én tapasztaltam. Igazán gyorsak voltak, csak pár napja van plasma 6. Ha találkozom még valami egyébb hibával megosztom, hátha valakinek érdekes lesz. Számlázó, iroda, média eddig is renben működött. Egyébként mindig rendszeresen van biztonsági mentésem, a futó rendszert kimásolom egy külső tárolóra, amit egyben indíthatóvá is teszek. Mindenesetre sajnáltam volna, ha megszűnik a suse. Mégegyszer kösz a barátságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OpenMediaVault
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Viszont Slowroll a mai frissítésekkel minden plasma 6 hibát kijavított amit én tapasztaltam. Igazán gyorsak voltak, csak pár napja van plasma 6. Ha találkozom még valami egyébb hibával megosztom, hátha valakinek érdekes lesz. Számlázó, iroda, média eddig is renben működött. Egyébként mindig rendszeresen van biztonsági mentésem, a futó rendszert kimásolom egy külső tárolóra, amit egyben indíthatóvá is teszek. Mindenesetre sajnáltam volna, ha megszűnik a suse. Mégegyszer kösz a barátságot.