Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ivana
    addikt

Ezt nem tudtam, hogy különvált a SUSE a Novelltől, legalábbis ez a részlet nekem kimaradt a hírek követése során. Köszönöm az infót!

A stabilitással és a használhatósággal egyet értek. Évek óta használom a SUSE-t egy egy apró és rövid kitérőtől eltekintve. Jelenleg a Tumbleweeddel elégedett vagyok, a nyáron előrelépés volt sebességben a 42.1-hez képest, de biztos vagyok, hogy a 42.2 is egyben van.

Közben hazaértem és előkerítettem a telepítőket. Jó lenne ha most is hozzá lehetnek jutni ilyen promó lemezekhez, még ha manapság már nem túl gyakori a használatuk.

A GeckoLinuxra pedig majd fél szemmel ránézek ha az időm engedi, elsőre szimpatikus.

Én 11.3 óta megszakítás nélkül suset használok. Szerintem a 13.x nem hozta a suse szintet, az összes többi igen.

agy73p: 32 bit only gép az tuti több mint 10 éves, de ebben az esetben nem ajánlom a susét, túl új :) Igazából egy használható X200-as vagy T400-as thinkpadet megkapsz 30 alatt ilyenekkel már nem érdemes foglalkozni annyira, nem is támogatott. 32 bites thumbleweed is csak azért van mert hagyják lefordulni, de szvsz erőforrás pazarlás, mert igazán régi vason úgyse megy, azt az egy-két szériát támogatni meg minek. A rossz emlékű P4...
    Régi iskola szerint egy gép 3 év, az újabb szerint 6.

Új hozzászólás Aktív témák