- Pebble - az átgondolt okosóra
- Swiftkey: Újabb prediktív szövegbeviteli módszer
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
B4ndiBuild3r
üzenetére
A Win 8.1 kavarhat be, nehogy másik operációs rendszert is használhasson az ember. Szerintem egyelőre tedd vissza a Win 8-at és ha nem jön jobb ötlet addig, akkor virtuális gépre pedig az openSUSE-t. Egyelőre jobb ötletem nincsen.
(#3339) Canonfan:
Hacsak nincs valamilyen hardvered, ami közismerten nem megy jól az újabb rendszerrel, akkor bátran frissíts. Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a 13.1 terén, semmilyen stabilitásbeli problémát nem tapasztaltam.
Sőt, már a KDE 5-öt is feldobtam kíváncsiságból. Nem volt sok időm nyúzni, de alakul. Remélheőleg a 13.2 kiadására minden kerek lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Milyen routert?
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- PlayStation 5
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- SzoftverPremium.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest