Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
BigManus
üzenetére
Mik voltak azok a problémák ami miatt leszedted?
Én is fel szeretném rakni, legfőképp a a 4.10-es KDE miatt, de már lassan kezdek elbizonytalanodni félek attól hogy ez is olyan megosztó kiadás lesz, mint anno a 12.1 volt...
(Bár azzal nekem szerencsém volt, a 64 bites kiadás gond nélkül ment nálam)
Jelenleg 12.2-őt használok.Válaszodat előre is köszi!

Most még csak live-KDE-ként próbálgatom a 12.3-at nekem eddig a wifivel volt gondom mással eddig nem, de az elég érdekes eddig...
Semmi biztosat nem tudok még erről írni, mert még próbálgatom csak, de nálam a wfi az egyedüli netforrás, és eddig egy hosszabb wifi antennát használtam a wlan kártyához, (gyenge a szobában már a jel) amivel a 12.2 gond nélkül tud netezni, bár a sávszélesség elég széles sávban ingadozik, átlagban 3-400 kb/s-al jön a net, de volt 600, illetve 54 is... (6 megás net)
A 12.3 live-KDE meg ugyanezzel az antennával nem találta meg az otthoni wifit, (a környékbelieket igen csak az otthonit nem
) csak akkor ha kissé irányba fordítottam az antennát akkor csatlakozott is, de csak 25-30 kb/s "sávszélességgel" és gyakran le is dobta a netet állandóan újracsatlakozott....Viszont ma vettem egy talpas wifi antennát (amúgy is terveztem) és csodák csodája, azzal csont nélkül megy az otthoni wifi a (live) 12.3-on eddig stabil 6.41 mb/s-al...

Kipróbáltam a telepített 12.2-őn is, ott is hozta ezt, bár ott egyszer mértem alacsonyabb értéket is, 12.3-nál eddig nem...

Viszont ezt csak érdekességképpen írtam le, ebből nem lehet még komoly dolgot leszűrni, ahhoz még pár napig tesztelem különböző antennákkal a live 12.3-at és a 12.2-őt. Viszont kíváncsi vagyok hogy majd mit mutatnak a dolgok...

Új hozzászólás Aktív témák
- Tanuljunk angolul!
- Windows 11
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(Bár azzal nekem szerencsém volt, a 64 bites kiadás gond nélkül ment nálam)
) csak akkor ha kissé irányba fordítottam az antennát akkor csatlakozott is, de csak 25-30 kb/s "sávszélességgel" és gyakran le is dobta a netet állandóan újracsatlakozott....