Hirdetés
- iPhone topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
afgk2012
tag
válasz
afgk2012
üzenetére
Feltelpítettem, állítgattam, próbálgattam. Nem jöttem rá, hogy például a GIMP miért nem frissül a 2.8.0-ról a rég elérhető 2.8.2-re. Ebben nem az a baj, hogy nem frissül magától, pedig "gyári felrakás", hanem az, hogy én nem tudok egy olyan automatikát beállítani mint a különböző Debian verziókban a frissítéskezelőbe kézzel berakható ppa.
Az sem tetszik, hogy nem tudtam kirakni információs dolgokat a tálcára. Például nekem kellene egy felső tálca csak azért, hogy azon időjárás, óra, rendszerfigyelő (cpu-használati görbe, hálózat-használat görbe, winchester-használat görbe, stb), hőmérséklet-figyelő legyen.
Az sem tetszik, hogy a kész, beállítgatott rendszeremet nem tudom elmenteni egy saját live-rendszerként, amiről például egy winyó-crach esetén egyszerűen csak másolatot késtítenék az új, gyári winyóra.
Nem tetszik még a KDE-ben a jobb felső sarokban az-a eltöntethetetlen légypiszok. Nekem nem kellene, de ilyesmire úgylátszik nem gondoltak a tervezők.
Van még vagy tucatnyi dolog ami nem tetszik, de ezeket most nem ismertetem. Egyszerűen töröltem a rendszert a winyómról. Majd talán egy újabb év után megint kipróbálom. Hátha a csicsamicsa-fejlesztések helyett ilyen alapvető dolgokat is képesek lesznek megoldani a fejlesztők.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest