Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
BigManus
üzenetére
Igen, jól érted, így biztosan nem kever meg semmit a Suse lemezén.
Biosban is állíthatod, de elvileg az összes alaplapon kell hogy legyen olyan opció, hogy anélkül, hogy a biosba bemennél, ki tudod választani, hogy melyik eszközről bootolj, pl egy telepítéskor a dvd vagy live rendszerhez a pendrive.
De ezt már egyáltalán nem lényeges így csinálnod, mert ha kész a telepítés, akkor már be tudod rakni a grub listájába is a xp-t és onnantól onnan is kényelmesen választhatod.
Én egy időben (átálláskor) csakis azért csináltam így, mert nem volt szem előtt, hogy van a gépen még windows is így nekem sem bökte a szemem se másnak.

De mondom, a grubot tudod yastból is szerkeszteni, az indítandó rendszerek sorrendjét is beállíthatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs