Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Kösz, de a helyzet az hogy már felpattintottam a notira a win-t, amikor kellet nagyon sürgős volt és nem volt más alternatíva (és épp ez volt amit alapból el akartam kerülni). Esetleg van mód, hogy dual rendszerem legyen, mármint elfér a win mellett a Suse is valahogy, lehet így telepíteni (külön partícióra, vagy tudom is én)? Mert előbb ki kellene próbálni, hogy működik e. Első körben ezt kellene tudnom.
Az alap felhasználói felülete egész kellemes volt, a pdf nézegetője lekörözi az adobe-ét, főleg erre, meg doc, ppt file-ok nézegetéséhez kellene (az Open office-t, meg a Libre-t ki se próbáltam), meg persze net-hez.
Második körben: volt még vele egy probléma: a képernyő fényereje miután sleep, vagy energy save (vagy milyen) módba ment el a gép/képernyő nem jött vissza csak olyan 60%-os fényerővel. Hiába kerestem, nem találtam olyan beállítást amivel a fényerőt vissza lehetne állítani, egy darabig ment az, hogy újraindítás után újra 100%, de azután az se. Hol normál jött vissza volt a fényerő, hol nem. Ez is gondolom harver kompatibilitási probléma. Erre valami megoldás?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- OLED monitor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest