- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabikaaa
csendes tag
én a gnome 3 nézztem az nekem nagyon bejönn külsörre, ja igen 32 bites kellene és ezt hol talánám meg?? nem akarnáma dvd módszert mert xp nél is sokszoor sp pack 1 raktam fel mer annyira nem érdekeltek a dolgok de gyorsabb volt a gép csak aza cd-ém meg hallt igy let ez a sp pack 3 mas,szal nekem nem fontos a sok dolog én netezni meg egy progit szeretnék majd futani rajta ami remélem elfut rajt,többi nagyon nem izgat

zene szerkeztésre gondolok fl studio 10,ezt szeretném kiprobálni hogy futna-e vhol olvastam hogy nem igényelne annyit az fl és jobb,tulajdon kép ezért szeretném erőltetni suse rendszert
végülis elhatároztam és kiakarnám probálni már csak vmi link kéne mert amit találtam 600 pár megásat arra nem volt irva hogy 32 bitesre való.
openSUSE-12.1-Addon-Lang-i586 ez volt a zip neve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bundle topik
- OLED TV topic
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest