Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabikaaa
csendes tag
403 forbidden ezt irja ki nem tom letölteni :/ ötlet??
-
Gabikaaa
csendes tag
az fl studio az egy komoly zene szerkeztő progi elég sok pruducer használja PL:afrojack. meg sok mások de meglehet nézzni,na mind1
nem akarok témát váltani lényeg az hogy jó kis progi
azt nem tom van-e de edig windows MAc meg rendszereken futt de nézztem egy oldalon hogy kell mennie linux -on is
am kösszi szépen a linket mindketötőknek meglesem és ha lesz vmi amit nem értek vagy tapasztalok akk írokpeace
-
Gabikaaa
csendes tag
ezt nézztem ez nem a legujjab suse egyel régebi aszem de ez kinézetre megfogod és vhogy én is ienre szeretném
http://www.youtube.com/watch?v=Vag06Qz8zTw&feature=related
am bocs ha nem lehet linkelni. -
Gabikaaa
csendes tag
én a gnome 3 nézztem az nekem nagyon bejönn külsörre, ja igen 32 bites kellene és ezt hol talánám meg?? nem akarnáma dvd módszert mert xp nél is sokszoor sp pack 1 raktam fel mer annyira nem érdekeltek a dolgok de gyorsabb volt a gép csak aza cd-ém meg hallt igy let ez a sp pack 3 mas,szal nekem nem fontos a sok dolog én netezni meg egy progit szeretnék majd futani rajta ami remélem elfut rajt,többi nagyon nem izgat
zene szerkeztésre gondolok fl studio 10,ezt szeretném kiprobálni hogy futna-e vhol olvastam hogy nem igényelne annyit az fl és jobb,tulajdon kép ezért szeretném erőltetni suse rendszertvégülis elhatároztam és kiakarnám probálni már csak vmi link kéne mert amit találtam 600 pár megásat arra nem volt irva hogy 32 bitesre való.
openSUSE-12.1-Addon-Lang-i586 ez volt a zip neve. -
Gabikaaa
csendes tag
válasz
BigManus #2585 üzenetére
kösszi értem. hát mikor vettem a laptopomat akkor már azon alapbol linux volt fent igaz nem tom mien fajta mert már régen volt.néztem pár vidit eröl a opensuse dologról engem megfogot.jól nézki.és kiszeretném probálni ezért is elkeztem keresni és ugye kiadta a hivatalos oldalját ahol több mint 4 giga de találtam 600 pár megásat is ,mivel nem használtam még ezért nem is tudtam mi a külömbség most.annyit akarok kérdezni hogy gyorrsab lesza gépem töle?? meg ugy hallotam hogy ien virusoktól nem igen kell félnni.de vhol olvastam is róla az utóbbi két napba ienekről olvasok,elkezdet érdekelni a linux
gépem paraméterei:http://www.kephost.com/view3.php?filename=qwad28whly1m8n7n4as6.jpg
és kösszi a segítséget.jó hogy talűáltam egy olyan fórumot ahol pont eről beszélgetnek
-
Gabikaaa
csendes tag
Sziasztok valaki segíthetne! Most xp van fent a gépemen de szeretnék váltan ,olvastam eről az opensuse dologról megérné e felraknom??és aki már használja az irja le nekem lécci hogy mennyire stabil op rendszer.
azért szeretnék váltani mert úgy tudom hogy a linux az nem fagy le meg stb.....
internetezéses dologra kellene nagyon nem szoktam jáccani a gépen,
és azt szeretném még kérdezni hogy a telepitő mérete mekkora mert nézztem valahol több mint 4 giga de néztem 600 pár hány megást is. nekem a 4 giga kicsit fura szal vki segitsen áttlag win xp telepitő is max majdnem 700 MB szal kicsit huzzosnak találom, kösszi elöre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest