- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Megpróbáltam feltenni új telepítéssel a 12.1-et.
Én aki megrögzött SUSE fan vagyok, csak lestem, mint hal a szatyorban az új felületen!
Egyszerűen ocsmány, átláthatatlan, siralmas! Ez természetesen az én véleményem, másnak lehet bejön, sőt, kívánom így legyen.
KDE és Gnome alatt is iszonyat mi van.
Nem beszélve arról, hogy telepítés után felvettem a megszokott tárolókat, rendszer frissítés, eddig nem is volt probléma.
Gondoltam nosza, tegyük fel a megszokott alap programokat.
Kijelöltem a következőket telepítésre: Midnight Commander, Gwenview, Audacious.
Elkezdte a frissítést, majd pár másodperc múlva panic error. A billentyűn a led-ek villogtak, fekete háttér és ennyi.
Újraindítás, majd még kétszer próbálkoztam azután pályára állítottam a DVD lemezt.
Én itt a SUSE pályafutásomat befejeztem!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi