Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
Megnéztem a wikiben mik ezek. Nem hiányzik a céges munkához egyik sem. Én legalább-is így ítélem meg.
(#2522) body007: Lehethogy nem az, de nekem annak tűnik Mivel kettő perc múlva legyalultam, és már nem is rakom fel többet, nem tudom igazolni vagy cáfolni. Majd mások megteszik ezt helyettem. De persze a lényegre t e sem figyelsz, pedig beraktam a képet róla: Nem lehetett beállítani, mert rossz volt a kialakítás. Nem lehetett az opciókat elolvasni, nem lehetett kattintani rájuk. Érted? Nem az Unity maitt töröltem le, hanem mert egyébként használhatatlan volt. És írtam valamit a KDE-s próbáról is. Agyonvágta az adat-partíciót, belebabrált a windowsz-gyökérbe, nem volt wifi, stb. Unty-unity? Ki nem szarja le, hogy valóban az, vagy csak valami átdolgozott változata? Nem ez a lényeg, hanem az, hogy fél évet vártam rá, kiadják és használhatatlan. Hemzseg a hibáktól. Szar. Érted ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- TCL LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Makett, makettezés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest