- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
Új hozzászólás Aktív témák
-
svili
tag
Ma délután 15h körül töltöttem le a 12.1 verziót, rögtön kiírtam az iso file-t és elindítottam. Ezt a hozzászólást is SUSE alól írom - igaz nincsen telepítve, "csak" a live CD-ről fut..
A laptomon Windows 7 Home Premium van, amivel elégedett is lennék, de most elgondolkodtam,hogy telepíteni kéne a 12.1-et is.
Van egy kb. 30Gb partíció, ezen voltak tárolva a laptop driverei (gyárilag, by Lenovo..) gondolom ennyi hellyel "megelégszik" a kaméleon..
Tudom, hogy sokszor leírták a Windows mellé való telepítés mikéntjét, én is olvastam erre útmutatót csak sajnos nem tudok olyan jól angolul, hogy mindent megértsek belőle..
Tehát az lenne a kérdésem, hogy ha erre a szabad partícióra telepítem a SUSE-t, akkor a bootloadert automatikusan a jó helyre teszi-e?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest