- Motorola G86 - majdnem Edge
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Én is felraktam az új 11.4-et. (KDE 64bit) Nem tapasztaltam, hogy a telepítője lassabb lenne mint az Ubuntué (azt szoktam még kipróbálni).
Egy bosszantó hibába viszont belefutottam, ami bármelyik nálam is kezdőbb kedvét elveheti az egésztől:
A net beállítása nem ment (Digi kábeles, gyakorlatilag DSL-ként kell beállítani, eddig ez működött is). A YAST-on keresztül próbáltam a megszokott módon.
Yast => hálózati eszközök=> DSL=> hozzáadás=> (eszköz aktiválása rendszerindításkor), végül értelemszerűen felhasználónév, jelszó. Na és itt két hiányzó csomagot jelzett, amit net nélkül ugye nem tudott keresni sem! Ez szerintem elég nagy hiba, hisz innen egy abszolút kezdő nem nagyon tud továbblépni. Hozzáadtam a telepítési forrásokhoz a dvd-t, így legalább az egyik hiányzó csomag felment (ez is lehetne alapból.) Viszont még mindig nem volt net SUSE alatt. Rákerestem a linux-atm-lib csomagra az openSUSE csomagkeresőjében, de nincs 11.4-hez! Végül letöltöttem és visszabootolva SUSE alá telepítettem a 11.3-hoz való csomagot. Így már be tudtam állítani a netet, és működik is. Remélem szép lassan minden csomag bekerül a tárolókba. A codec pack [link] telepítése után működik szépen. Eddig jónak tűnik (leszámítva a netes küszködést az elején).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest