- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok!
kezdő ként feltelepítettem az Open suse 11-et, nagyon szép meg minden, csak az a problémám, hogy az internetet nem tudom beállítani. Digi kábel netem van, se modem semmi. Írtam már mindent be amit a neten találtam, de nem sikerül, valaki aki ebben jártas segíthettne.
A másik probléma pedig a következő:
két vinyó van a gépem ben az egyiken windows, a másikon ez az Open suse 11.
Ha a linuxot letörlöm, vagy le cserélem, akkor annak az induló lépernyője, amin ki lehet választani, hogy windows vagy open suse teljesen eltűnik. Ezután sehogy sem tudom elindítani a windows, mindig azt a nyitó lapot keresi. próbáltam bios boot menüből, formázni, ubuntut raktam rá, de úgy se sikerült, így vissza kellett telepítenem az open suse-t. Még lesem tudom törölni.
segítsen valaki légyszíves valamelyik problémát meoldani.
A digi kábel net nél csak felhasználónév és jelszó van , semmi más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest