- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda007
aktív tag
Tudtok adni egy linket a legújjabb suse-ra
-
legenda007
aktív tag
köszi a választ.
a recovery módra rá jöttem már utána és sikerült is megoldani.
a net az továbbra sem ment, felhasználó nevet megadtam, jelszót is, de az kinternet kirta mindig, hogy nem működik a smpppd/ valami ilyesmi/, a háló kártyámat az felismeri a rendszer, a MAC-t is kiírta. próbáltam, ip. ket is adni amiket a help mappa és a neten láttam fórumokon, de nem sikert, mindig kiírta az előbbit. leszetttem a DNS címeket is a digiről de semmi. Az egész hétvégém rá ment az egészre és nem sikerült. Így úgy döntöttem, hogy format. Sajnálom, mert tetszett nagyon, talán majd ha valaki, akinek ilyen szolgáltatótól sikerül, majd neki vágok megint. -
legenda007
aktív tag
Ezt a recovery módot el magyarázná valaki, ennyire nem értek hozzá linuxhoz egyáltalán, az inetrenet a linuxhoz ahoz is kellen, hogy teljesen magyar legyen, meg egyáltalán tudjak vele bármit is csinálni, mert mindent a netről akar felrakni. letöltöttem a dvd.ben is a suse-t, de arról valamiért nem szed le semmit.
Előbb kimaradt, igen utp kábel
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok!
kezdő ként feltelepítettem az Open suse 11-et, nagyon szép meg minden, csak az a problémám, hogy az internetet nem tudom beállítani. Digi kábel netem van, se modem semmi. Írtam már mindent be amit a neten találtam, de nem sikerül, valaki aki ebben jártas segíthettne.
A másik probléma pedig a következő:
két vinyó van a gépem ben az egyiken windows, a másikon ez az Open suse 11.
Ha a linuxot letörlöm, vagy le cserélem, akkor annak az induló lépernyője, amin ki lehet választani, hogy windows vagy open suse teljesen eltűnik. Ezután sehogy sem tudom elindítani a windows, mindig azt a nyitó lapot keresi. próbáltam bios boot menüből, formázni, ubuntut raktam rá, de úgy se sikerült, így vissza kellett telepítenem az open suse-t. Még lesem tudom törölni.
segítsen valaki légyszíves valamelyik problémát meoldani.
A digi kábel net nél csak felhasználónév és jelszó van , semmi más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- GTA V
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged