- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelencser26
tag
válasz
legenda007 #1625 üzenetére
Google a barátod...
-
kistej
csendes tag
válasz
legenda007 #1567 üzenetére
aktuális még a Digi problémád?
-
csendes
addikt
válasz
legenda007 #1572 üzenetére
Az smpppd-t sajnos nem állítja be automatikusan, ezzel én is megjártam. Neked kell megadni, hogy indításkor lefusson. Itt egy magyar leírás erről:[link]
-
VaZso
senior tag
válasz
legenda007 #1570 üzenetére
Win alól hogy hivatott a net működni?
A jelszót ott hova kell írni?
(UPC esetén első alkalommal, amikor bármilyen oldalt meg akarsz nyitani, bekéri a felhasználónevet/jelszót, ezt a hálókártya MAC címéhez rendeli. Tehát addig nem kéri újból, amíg nem akarod másik hálókártyára kötni.)Szóval biztos van az azonosítási módnak egy neve, ez lenne érdekes, és ez alapján lehet keresni megoldást is rá...
...a recovery módot a Win telepítőről gondoltam.
-
VaZso
senior tag
válasz
legenda007 #1567 üzenetére
A Digi netet nem ismerem, de biztos be lehet állítani valahogy... alapvetően hogyan csatlakozol? Behúztak egy UTP kábelt és kész?
Én első nekifutásra hasonló megoldást várnék mint ami UPC-nél van, akkor viszont simán működnie kellett volna...A Windows indítóját elvileg úgy visszateheted, ha a telepítő CD-ről recovery módban lefuttatod a fixmbr vagy mbrfix (nem tudom, melyiknek hívják) progit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magisk
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest