Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -kdM-
    senior tag

A másik disztró kérdéssel kapcsolatban csak a szokásos közhelyeket tudom elismételni. :U

Azért van néhány tanácsom:
    - Ha már most van egy telepített rendszered - ami szimpatikus is - érdemes azon megoldani a problémákat, mert így tanulsz a legtöbbet.
    - Sajna néha nekem úgy tűnik, hogy még kevés is a disztró. Így nehéz megfelelőt találni.

De nemrég olvastam egy bölcs embertől:
    - Először telepítsd fel úgy, ahogy sikerül.
    - Másodjára telepítsd úgy, ahogy tudod.
    - Harmadjára pedig ahogy szeretnéd. :R

Akkor most végül is megy a dolog nem, hogy került egy kis szabad hely? Amúgy érdemes figyelembe venni, hogy a linuxos fájlrendszerek nagyon faszák, stabilak, nem töredeznek... amíg el nem éred a 90-95%-os telítettséget. Utána azért elég érdekes dolgokat csinálnak. Ezt tartsd szem előtt. :K
    [Nálam is úgy van: 6 gigát foglal a / a 10 gigás partíción és 7-et a /home a 15 gigáson. Van helye bőven, sosem fut ki belőle.]

-kdM-!

A kérdésed vesd fel a Linux abszolút kezdőknek topikban. Ide kevesen járnak, én meg életemben nem használtam wifit. :B
    De már egy pár srácot kiokosítottak ott a nagyok. Hajrá. ;)

igazsag szerint nekem utolso dolog szokott lenni hogy forumban kerdezek es elhiheted, hogy elso hely ahova mentem az volt, de ott meg ennyi reakciot sem kaptam
    azert kosz, addig probalkozom hatha ossze jon valami

Új hozzászólás Aktív témák