Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
Hi!
Na nekem egy olyan gondom lenne, hogy:
Jelenleg Vista fut a gépemen, de van rajta XP is, mert annó csak ki akartam próbálni a Vistát, de annyira megtetszett, hogy azóta alig használtam az XP-t .
A Vistát az XP alól raktam fel egy teljesen külön partícióra, így nincs semmi gond a 2 OP rendszerrel.
Viszont programozási érdeklődésem miatt, kellene egy Linux!
Namost, hogyan lehetne azt megoldani, hogy a gépről levarázsoljam az XP-t és helyére (a partíciójára) felkerüljön egy Linux?????????????
Tehát először is hogyan tudnám leszedni az XP-t? (Simán Fromatáljam a partícióját?
)Másodszor Vista mellé simán fel tudom tenni a Linuxot úgy, hogy bootképernyő marad, csak nem XP-t tudok majd a Vista mellett választani, hanem Linuxot??????

Előre is THX!
+ Honnan tudnám leszedni a 10.3-as verzió telepítő DVD-jét??

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)