- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
glett
tag
válasz
kamikaze boci #17 üzenetére
#14 ? :)
-
glett
tag
válasz
kamikaze boci #13 üzenetére
Hát nem sok okos jut eszembe, de azért hátha... :)
Szóval:
- én nem nagyon bíznék a partitionmagic ext3-ra formázásában. Próbáld szerintem a telepítés közben újrarakni a fájlrendszert, hátha.
- az 1.CD bootolható, és van elvileg rendszer-javítás vagy vmi hasonló opció (7.3-ast használtam utoljára) ha azt választod, és utána felmountolod a root partíciót pl a /mnt/valami könyvtárba, akkor megnézehted a /mnt/valami/etc/passwd fájlban, ohgy mizújs. Ebben a fájlban soronként vannak a felhasználónevek, aztán kettőspont aztán (elvileg) egy x aztán megint kettőspont aztán nem fontos, hogy még mi. Ha van x a sorban, az azt jelenti, hogy már van valami jelszó beállítva az adott usernek, ha azt az x-et kitörlöd, akkor jelszó nélkül is beléphetsz az adott user-ként.
Próba, cseresznye
Ciao
glett -
glett
tag
válasz
kamikaze boci #11 üzenetére
Nem lehet, hogy a későbbiekben használandó azonosítót és jelszót szeretné tudni?
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest