Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz emelhu #4 üzenetére

vagy csinálhatná azt az állam, hogy ijesztő, de nem romboló bírságokat szab ki.

érteni kellene, hogy nem a rend iránti igény ellen vagyok, hanem abban vagyok biztos, hogy nem ez a módja.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

• bambano

titán

válasz emelhu #2 üzenetére

tájékozatlanok számára: eszerint [link] a statisztika szerint idén átlagosan 720 ezer óra videót töltöttek fel a tecsőre NAPONTA. vagyis a hatékony moderálásához kellene alsó hangon KILENCVENEZER ember. más statisztikák mást mondanak, de mindegyik megegyezik abban, hogy mocskos sok.

A tecsőnek a hírek szerint nincs profitja.

Probléma még, hogy kinek mi a tévinformáció. Tökteljesen mindegy, milyen video jelenik meg, akár a macskakajáról, bármiről, mindig lesz egy rakás ember, akinek nem tetszik és jelenti. Tehát a jelentések valódiságának szortírozása felfoghatatlan erőforrásokat emésztene fel.

Ha Ausztrália akar 5%-ot, akkor a többi ország nem fog akarni semmit? Átcsúszik egy videó és akkor ugrik a tecső féléves árbevétele?

Hiába pampognak, ezt nem lehet megcsinálni. Fentiek nem következik, hogy azt mondanám, most minden jól van. Ezt a szellemet visszatömködni a palackba pont akkora meló lenne, mint fogkrémet visszanyomni a tubusba. Vagy soproni sört visszatölteni a lóba...

Nem, nem kell moderálnom magam a valós világban. Nem azért viselkedem normálisan, mert valakik moderálni akarnak, hanem azért, mert volt gyerekszobám és kaptam nevelést. Lehet, ez utóbbi hiányzik inkább a netezőkből. Akik szerettek volna f2f beszólni, azokban valahogy mindig felülkerekedett a túlélési ösztön...

Az MI egyébként kiválóan tudná hátráltatni ezt a munkát. Hiszen nem is kapcsoltak le pár óra alatt rasszistává trenírozott mi-ket...

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák