Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dr. rozmark

tag

Néhány vélemény hajnali négykor:

1. Szerintem nem hígul a Ph!. Amit annak érzünk, azzal (is) magyarázható, hogy egyre több a látogató. Sok az újonc, aki valamire választ keres, aztán ittragad. Olvasgat, hozzászólogat, képzi magát. Persze valahol a tagok száma is tetőzni fog. Akinek tetszik a lap, marad, akinek nem, másfelé veszi az irányt. Kezdetben lehetett egy maroknyi ''szakértő'' (a legjobb értelemben) csapat, aki kezdte tapasztalatát megosztani a ''néppel''. Néhány év múlva megint a kezdetihez hasonló állapot bontakozik majd ki: letisztul a fórum a ''kóbor lelkektől''.

2. A ''Fáradt gőzök'' maradjanak nyugodtan, csak bal oldalra ne tegyük ki őket. Akit érdekel, megtalálja.

3. A fáradtgőzös hozzászólásokért ne járjon pont! Nehogy már valaki azokkal legyen senior, godlike, god stb.

4. Sok topic nyúlik nagyon hosszúra, hogy azokat végigolvasni szinte lehetetlenség. Sőt, nem is szinte! És sajnos sok a hasztalan hozzászólás is. (''Hogy kell linkelni?....Most megint megpróbálom....Most sem jó....Most már jó... és elment 5 hozzászólás) Így az ember a kérdésére nehezen találja meg a választ. Kedvét veszti... A Radeonos topicból sok hasznos ötletet merítettem. De annyira felduzzadt, hogy már külön weboldalt érdemelne! Vagy említhetem a Forma1-2003-at is. Ezért jönnek az új címek már megoldott problémákkal. Legemberségesebb, ha egy link beszúrásával az eltévedt emberkét útba igazítjuk!

Kidőlök a gép elől...Megyek aludni, szép álmokat...

Új hozzászólás Aktív témák