Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Én még a Rush for Berlin előtt casualoztam le a Sudden Strike-ot, évekkel korábban jelent meg

Amikor megjelent, még javában a Close Combat-féle összetettebb taktikai-stratégiai játékok, és a minimalista csontstratégiák dívtak műfajon belül. Ezekhez képest totál kadzsuál utánérzése volt a SS-nak.
A Blitzkrieg valóban a SS szellemi örökségéből próbált építkezni, de szerencsére jó irányba indultak el az általad is említett unit management-el, a taktikusabb, valamivel lassabb játékmenettel."az hogy tartogatni kellett a veterán egységeket mint társaságban a déli szelet, csak nehezebbé tette, nem összetettebbé"
Erről nem biztos hogy egyezik a véleményünk. Az ultra-realisztikus csontstratégiákhoz nyilván nem sok köze volt a Blitzkriegnek sem, de az emlegetett unit management által a játékba emelt taktikai mélység az én könyvemben egyenlő az összetettebb játékmenettel.
CoH-hoz meg Ruse-hoz soha eszembe nem jutott hasonlítani ezeket a játékokat production quality szempontjából, azok ugye sokszor ennyi pénzből készültek.
Amúgy nem játszottam az SS4-el még, úgyhogy nem tudom melyik említett játékhoz hasonlít.
De ha tényleg a Panzers-hez, akkor lehet hamarabb teszek vele egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight - Kártyafüggetlen - 88%
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest