- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Eltaláltad: az usanotebook.hu-nál vettem. Kezdem a rossz hírekkel: Tényleg csak 1.4 GHz, tényleg PC2100, és tényleg nincs benne WLAN. Pontosan ugyanaz a konfig, amit az usanotebook.hu-nál hirdetnek, kivéve, hogy van benne BlueTooth is (szerintem csak lefelejtették a weboldalról). A teljesítményével egyelőre meg vagyok elégedve, nincs szükségem nagyobbra. WLAN antenna alapból van benne, csak egy MiniPCI kártyát kell bele venni... ha majd szükségem lesz rá, veszek egyet.
Negatív tapasztalatok (amikre előre nem számítottam):
1. A CF slot vakkártyáját nagyon könnyen ki lehet húzni, kicsit félek, hogy el fog veszni. Magától nem esik ki, de ha arra téved az ember keze, könnyen kihúzhatja véletlenül. (Megoldási lehetőségek: pici cellux/szigetelőszalag, vakkártyát végleg kivenni, CF kártyát állandóan benne tartani, stb.)
2. Kicsit melegebb tud lenni az alja, mint szeretném. (Ez nem más laptopokkal való összehasonlítás...)
3. Könnyű Backspace-t ütni Page Down helyett. (Lehet, hogy ezt csak nekem nehéz megszokni.)
Pozitív tapasztalatok (amikre előre nem számítottam):
1. Egyáltalán nem zavaró, hogy az Esc az F1 fölött van, és az sem, hogy a bal alsó sarokban nem a Control van, hanem az Fn billentyű.
2. Nagyon halk a gép. Tényleg NAGYON halk.
3. Nagyon jó a pöcökegér. Tényleg NAGYON jó.
4. Egész szép hangja van a beépített hangkártyának (nem a kis mono hangszóróról beszélek), és egész jól használható a 250 Ohm-os fejhallgatómmal is.
Összességében még mindig határozottan meg vagyok elégedve vele, jó gép, és a minőségéhez képest igen jó áron adják. Nem láttam még olyan laptopot, amire elcserélném, esetleg az X40 jöhetne szóba, máson el sem gondolkodnék.
Ami az ASUS-t illeti: Nemrég láttam valami pici (12'') 5000-es ASUS-t egy boltban. Szép is, jó is (még optikai meghajtó is volt benne), de megnézném a burkolatát mondjuk 1 év intenzív használat után...
Továbbá a pöcökegérről sem mondanék le, és a billentyűzetmegvilágításról sem szívesen.
(14''-os meg hasonló méretű batárokkal nem állok szóba
, persze ez egyéni preferencia kérdése)
Aktív témák
- HP Elitebook 840 8 G1i ÚJ, GARANCIÁLIS!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
- Legion Slim 5 16ARP9 15.6" QHD+ IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Továbbá a pöcökegérről sem mondanék le, és a billentyűzetmegvilágításról sem szívesen.
, persze ez egyéni preferencia kérdése)