Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
A video alapján teljesen jó a VR modja a below zeronak: [link]
Ha látja valaki most télen esetleg akcióban dobja be pls a linket.
Köszi! -
a2d2
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ezt sajnálom. Akkor nem olyan mint a Fallout és a New Vegas, hogy az előbbinél megcsinálták az egész motort és egy ok sztorit az utóbbinál meg rá tudtak feküdni teljesen a sztorira ami eszméletlen jó lett.
-
-
a2d2
addikt
Ok, akkor nem erőltetem.
@FoxiestFox: van benne valami. Igazából ez a 3 zavar: reaper és ghost leviathan meg ez a teleportolós csápos. De akkor majd igyekszek surranópályán elmenni mellettük.
Igen, ilyen interaktív mapot nézegettem már mert elakadtam nemrég, ezt az 500m-es degasi bázist az életben meg nem találtam volna nélküle.
Most mondjuk megint nagy kuss van a rádióban, de lehet nincs már több mondanivalója. Le tudok menni most már 1700 méterre, gondolom lesz még lent pár meglepetés majd. -
FoxiestFox
félisten
Valszeg azért ennyi a topik, mert minden elég magától értetődő a játékban, multi opció pedig nincs.
Amúgy a játék úgy van felépítve, hogyha minden mentőkapszulát alaposan körbejársz (a környéküket), minden roncsot kikutatsz, plasma cutterrel bemégy a roncsokba, stb, akkor mindent meg fogsz találni, amire csak szükséged van, beleértve a töltőt is.
Amúgy a játéknak elég extenzív wikije van, egy google találat kidobja, minden egyes tárgynál meg tudod nézni, merre lehet megtalálni a töredékeit.
Illetve a cucc nem az ölésről szól, nem véletlen hogy csak idétlen módokon lehet a nagyobb lényeket megölni, a fejlesztők azt szerették volna, hogy a feszültség fennmaradjon, ha meg tudnál ölni amit akarsz, kiirtanád az egész mapot aztán tök nyugisan hajókáznál mindenfelé. Illúzióromboló lenne. Hajótörött vagy kevés eszközzel, szinte minden meg tud ölni, ha akar, ez a szitu és végig ez is marad. -
a2d2
addikt
Jaj, amit kihagytam de látom hogy másnál is gondot okozott:
Nekem is beszorult egyszer a csikóhal az egyik szigeten a textúrába.
Nem akartam otthagyni, de az egyik youtube videó segített. Nem kell ásni meg ilyenek (a legtöbb videóban ezt láttam ami sokkal bonyolultabb), hanem nagyon gyorsan meg lehet oldani a dolgot azzal hogy F1-et meg talán F8-at kell nyomogatni és az F8-as menünél van egy olyan pont hogy újratölti a terepet. Ha ezt megnyomjuk akkor lesz mindig pár mp-ünk hogy kievickéljünk a beragadásból mire ránktöltené ismét a terepet. Nekem 2-3 próbálkozás után összejött így. -
a2d2
addikt
Sziasztok!
2018-ban mikor ingyenesen kijött kezdtem el a játékot még GearVR+S7 kombóval. Xbox gamepaddal játszottam és nagyon tetszett. Aztán cseréltem a szettet Oculus Questre és a 6DOF miatt kinyílt a VR világ, ezért félretettem a játékot. Majd egy év múlva kijött a Quest 2 nagyobb felbontással, gondoltam jó lenne folytatni de ahhoz meg már annyira kevés volt a 1070 hogy gondoltam várok egy VGA fejlesztésre. Aztán a bányászat miatt úgy esett hogy ezt csak egy hónapja tudtam kb meglépni. Viszont olyan gyengén van optimalizálva hogy egy 3060TI-al sem tudta tartani a bázis környékén legalább a fix 45FPS-t, nemhogy a 90-et ami kellene a VR-hoz. Szóval alaplapot és procit is cseréltem miatta, de nem sokkal lett jobb, annyi hogy most már 45 alá nem esik be szerencsére sehol. Szóval kicsit optimalizálatlan szegényke. Ahogy olvastam a Below Zero-hoz nem is készült gyárilag VR támogatás, viszont mod-al elvileg ugyanolyan frankó mint az első rész. Meglátjuk majd.
A játék viszont fantasztikus! Főleg VR-ban hatalmas élmény, őszintén szólva néha kicsit beszaratós is úgy, mikor szó szerinte benne ül az ember a csikóhalban, szemüveg is és fejhallgató is a fején, tök sötét van és egyszer csak szemből elkap egy Reaper.
Annyira paráztam tőlük utána hogy bosszúból az Auróra körül el is kezdtem kinyírni őket, aztán kb 3 után feladtam.
Fiam is elkezdett vele játszani VR-ban, de 10 évesen 20 percet mert belerakni, pedig pl Arkot imádja a monitoron, együtt szoktuk azt nyomni LAN-on esténként. Ott ráadásul ő vett rá hogy akkor ideje lenne lemennünk a víz alá is amitől én nagyon ódzkodtam - lehet hogy a Subnautica hatása miatt
Szóval parás tud lenni a játék, de egyben fantasztikus élmény is. Van hogy éjjel is felébredek és gondolkozok hogy merre kellene majd menni, mit kellene csinálni benne, ...
Mostanra beleraktam kb 30 órát (így 3 év alatt - de családos emberként a Fallout New Vegas-t is és a Zelda BOTW-ot is évekig játszottam mire végeztem velük). Tegnap sikeresen lejutottam végre a lávazónáig és szereztem végre kianitot. Utána visszamentem teljesen a főbázisra és feltuningoltam elég rendesen mindent (pajzsok, tűzoltó rendszer, mélységi modulok, termál akksitöltő, ...)
Most végre vissza tudok majd menni a lávazónába úgy hogy nem kell aggódnom hogy kifogy a szufla a lépegetőből.
Ami viszont hiányzik és fingom sincs hol szedtem össze az első darabját (pedig gondolom ott lesz a másik darab is) az az energiacella töltő. A rakétához meg ahogy nézem ioncella kellene még ami nincs nekem. Egy ideje nem nagyon jön rádióadás, úgyhogy elkezdtem azt csinálni hogy elindulok mindig a maximális mélységig aztán csak lesz valami (tagnap jött be a képbe így a kianit ami megnyitott pár fejlesztést). Ma már lejjebb tudok megint menni a lépegetővel úgyhogy folytatom a felfedezést.
Amik nagyon bosszantanak azok a csápos teleportos lények, láva zóna is tele van velük sajnos és ki is rángatnak a lépegetőből. Ezekkel lehet valamit kezdeni? Torpedókat nem gyártottam mert a leírásuk alapján nem tűntek halálosnak, pedig szívesen kinyírnám ezeket. sokkolóval + késsel nem ment mert elteleportálnak.
Meglepődtem viszont hogy ennyi a topikja a játéknak, kb 15 perc alatt végigolvastam. Ez a játék szerintem többet érdemel ennél. Nem volt reklámozva anno? Mondjuk én is csak úgy hallottam róla mikor GearVR-nál beírtam a keresőbe hogy milyen VR játékok vannak amihez nem szükséges a 6DOF irányítás és akkor csak 6-8 játékot dobott ki, köztük ezt is. Enélkül lehet rá sem néztem volna soha. -
perge666
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igen közbe meg lett.
Frankó ez a játék! -
perge666
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Pedig nekem nem dobja el.
De lényegtelen mert egy csomó titánom van és tudok gyártani bőven vízálló tárolókat,így már nincs gond a cuccokkal,ja meg nem veszek fel minden vackot csak ami éppen kell.
Most éppen rostháló után kutakodok sugárvédő búvárruha miatt.
( szabin vagyok és még egy picit ezzel ütöm el az időt )Ételt meg italt valamivel majd ki lehet váltani hogy ne kelljen ennyit foglalkozni vele?
-
perge666
veterán
válasz
perge666
üzenetére
Ja egyébként van egy idegesítő dolog a játékban,nem tudom ezt lehet e valahogy korrigálni?
Az eszköztáram mindig megtelik,és olyan dolgot amire nincs szükségem nem értem miért nem enged eldobni???
Tudom hogy áthelyezhetem őket az ellátmányládába vagy a kézzel fabrikált ládába,de már azok is tele vannak.
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Ugyebár tavaly a vírus miatt ingyen megkaptuk PS4-re a játékot.
Akkor kipróbáltam és annyi is volt.
Most unalmamba ismét elindítottam,és eléggé leköt.
Jól olvasom hogy 40-50 óra tartalom van benne?
Eddig jó ha játszottam 2-3 órát,sok a felfedezni való.
-
Tapu
csendes tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nekem nem dobta fel. Köszönöm a segítséget...........
-
FoxiestFox
félisten
-
Tapu
csendes tag
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy maga a játék hová menti el a játék állásokat. Gépet cseréltem és nem szeretném előlről kezdeni a játékot.
Előre is KÖSZIII!
-
g.viktor93
csendes újonc
Sziasztok!
Sikerült már valakinek xboxon a magyar felíratot valahogy elérni? Olvastam, hogy a magyar felírat eléréséhez a 1.011-es frissítés szükséges. A játék telepítése során úgy gondolom a legfrissebb verziónak kellene telepüni, de mégsem találom, hogy hol tudnék magyar felíratot választani.
Köszönöm ha tudtok segíteni. -
FoxiestFox
félisten
Közeleg a Below Zero. Május 14.
-
Tök jó, hogy odaadták ingyen a Play Now-ban, most ezzel játszunk a gyerekekkel

Kb 5-10 órám van benne, még csak az elején járok. -
FoxiestFox
félisten
Én arra várok, hogy készen legyen a sztori. Nem akarok félkész játékkal játszani, az előző résznél is megvártam a content complete-et.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Savageboy
üzenetére
Nekem még nincs meg a Below Zero, de márciusban bejelentették, hogy megváltoztatják a sztorit.
Ezért van még EA-ben (*early accessben), ami azért nem olyan para, főleg, hogy az "első rész" is több mint 3 évig volt EA.A többi platformot nem nagyon használom / nem ismerem, de Steamen az egyik legjobb játék a Subnautica, szóval eléggé valószínű, hogy a Below Zero is lesz olyan jó mint elődje.
A vásárlással szerintem nem éri meg sokat várni, amióta elérhetővé tették a BZ-t még nem volt akciós, és ha kiadják az 1.0-s full verziót garantáltan lesz áremelés.
-
Sziasztok!
A Subnautica Below Zero-t próbálta már itt valaki? Milyen állapotban van, mennyire "kész"? Azt tudom, hogy early access-ben van még elvileg, de tavaly év eleji bejegyzésben azt olvastam, hogy durván egy év és ki szeretnék adni a végleges változatot. EGS-en még megvan a karácsony környékén osztogatott 15$ feletti vásárlásból -10$ kuponom, és mivel tetszett az alap Subnautica (amit ugye ingyen osztottak EGS-en anno), gondoltam lehet megvenném az új részt, így ~6,79€ körül lenne, ha jól számolom. Egyedül az early access dolog tart vissza egy kicsit... -
FoxiestFox
félisten
válasz
g.viktor93
üzenetére
Ha felfedezted a megfelelő helyszíneket és beszkennelted a szükséges cuccokat, persze.
-
g.viktor93
csendes újonc
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Köszönöm! Ez meg lehetett tudni a játékban is?
-
FoxiestFox
félisten
válasz
g.viktor93
üzenetére
-
g.viktor93
csendes újonc
!!!SPOILER!!!
Aki már végig vitte a játékot: Nincs hiányérzetetek a sztorival kapcsolatban? Engem borzasztóan zavar, hogy nem derült ki, hogy ki építette az építményeket vagy hol vannak ők most? Jól értettem, hogy a leviatan beszélt hozzánk folyamatosan? De őt oda valaki bezárta. Vagy kihaltak a fertőzés miatt? Nem találtam meg valami fontos adathordozót azért nem derült ki nekem? Köszi.
-
ETOM
addikt
Sziasztok! Azzal lehet valami kezdeni, hogy mikor felszínre feljövök beakad néha? (MS Store verzió) Nem soká új proci, de nem tudom segít e rajta.

-
g.viktor93
csendes újonc
válasz
agressor12
üzenetére
Hát, ahogy a képen is látszik, ugyan úgy néz ki mint egy teleport.
-
agressor12
senior tag
válasz
g.viktor93
üzenetére
Az nem teleport,hanem csak egy lezárt ajtó,nem?
-
g.viktor93
csendes újonc
válasz
g.viktor93
üzenetére
Megint nem, talán most. Bocsánat a szemetelésért. [kép]
-
g.viktor93
csendes újonc
válasz
agressor12
üzenetére
Sajnos a képet előbb nem töltötte fel. Erre a konkrét teleportra gondolok.
-
agressor12
senior tag
válasz
g.viktor93
üzenetére
Aktiválni kell őket!
-
g.viktor93
csendes újonc
SPOILER
Ebbe a teleportba be lehet valahogy menni? Nekem sehogy nem sikerül.. -
FoxiestFox
félisten
válasz
g.viktor93
üzenetére
PC-n nem találkoztam ilyennel.
-
g.viktor93
csendes újonc
Nektek is szokott a mentéssel probléma lenni? Xboxon játszok vele, és kb 1,5 hete vettem előszőr észre hogy nem menti el mindig. Volt, hogy egy teljes napi játékomat nem mentette el, legalább 3x mentettem kb 2 óra játék alatt. Másnap kezdhettem előről. Sőt olyan is előfordul, hogy rámegyek a menés gombra, kiírja hogy játék mentése... de a felírat 30 percen keresztül nem tűnt el. Kiléptem és természetesen azt sem mentette el.
Tegnap levittem a lávába a küklopszot..ha ma nem lesz lent, akkor kidobom az ablakon az xboxot
-
FoxiestFox
félisten
válasz
g.viktor93
üzenetére
Nincs, úgyhogy hagyd őket békén, míg nincs stasis püttyögtetőd.
Úgy könnyebb lesz megnézni őket, ha nem mozognak. -
válasz
g.viktor93
üzenetére
túl sok üveg kell hozzá, ha nagy bázist akarsz, éjjel macera.
Ha a bioreaktor megvan, akkor meg má' mindegy, bár azt etetni kell, de az ilyen kis bázisra megteszi. Nekem több apró bázis volt, dokk+scanner+bioreaktor+fabrikátor+kis szekrények.
Később a tengeralattjáróra cuccoltam, bioreaktorral az akkukat töltöttem csak.Kamerás cuccot nem használtam, ott nézgelődtek, kész. scanner hatótávot bővítsd, a kis siklóval a közelben sok cuccot tudsz felszedni.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
g.viktor93
üzenetére
Csak azokat a kamerákat szeretik széthordani a stalkerek, és ki tudja, hová viszik őket.

-
g.viktor93
csendes újonc
Köszönöm! Egyébként a napenergia nem végtelen? Este átkapcsolt energiatakarékosra, de bírja reggelig. Lentebb gondolom nem jó, de a bázisnál (ahol említetted a hőforrást) ott van nap bőven. Vagy ha sokáig bővítem, nem lesz elég az energia? Sajnos a beacont még nem tudom megépíteni ezért azt a szobát raktam le amihez vannak a kamerák. Azok mutatják hogy milyen messze vannak.
A gombák körül akartam csinálni bázist én is (kicsit mellette) de azt írta fertőzött a víz (azóta is fertőzött vagyok) ezért kicsit arrébb mentem. -
válasz
g.viktor93
üzenetére
Az űrhajó hátsó fele mögött, nem messze a kabintól van egy hőforrás. Oda érdemes kezdeni, mert az végtelen energia később. De ez is csak érdekesség lesz, miután kész a tengeralattjáró. Csak a dokk kell majd, de abból úgyis lesz minden felé, bioreaktorral, kész.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
g.viktor93
üzenetére
Tegyél le egy beacont mellé, és nevezd el aminek akarod.
Olyan helyre építs, ahol nincsenek rád veszélyes ragadozók, sem leviatánok. -
g.viktor93
csendes újonc
Sziasztok! Nem régen kezdtem a Subnauticat. Most járok ott, hogy az első bázisomat építem. Kérdésem az lenne, hogy ha mentőkabintól messzire rakom le, akkor meg fogom-e tudni találni később? Lehet-e rá valami hasonló jelzést rakni, mint a mentőkabinon van, hogy távolról is megtaláljam? Esetleg pár tippet tudtok adni, hogy hova érdemes első bázisomat telepíteni. Köszönöm!
-
Én2007
újonc
ezek a nyilak a lávazónák lejáratát mutatják? Hogy lehet az hogy még egyet sem láttam?
-
Én2007
újonc
Sziasztok!
Próbáltam tölteni a küklopszot hőerőművel de valamiért nem sikerült. Valahogy csatlakoztatni kellene őket?
Vagy lehet hogy nem elég nagy a hőmérséklet?
( a mentőkabin mellett, a víz felszínén van egy kis tűz ahova az erőművet raktam és a bázisomat elkezdte tölteni de a küklopszot nem) -
agressor12
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Meg tudja valaki mondani meddig van a történet benne spoiler nélkül?
-
FoxiestFox
félisten
válasz
agressor12
üzenetére
Még nem érte el a content complete-et.
Jövő év elején fogja, ha minden igaz. Én is arra várok. -
agressor12
senior tag
Sziasztok
Hogy áll most a Subnautica Below Zero,van már történetmenet benne?
-
AMD Power
titán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Koszi!
Szepen lassan elkezdtem a bazist epiteni. Majd meglatjuk mekkora sikerrel.
-
válasz
frankdelgado
üzenetére
+1
nem sok kell, de alig találtam. Eleinte a vízzel szívtam, mondom fain, itt a tenger, jövő, high tech, de lepárló nincs??? -
frankdelgado
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ezt mennyit kerestem én is!
Arrol a below kiegészítőtől lehet tudni, hogy konzolokra mikor jön?
-
FoxiestFox
félisten
-
AMD Power
titán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Kiraly vagy! Nem tudtam rajonni hol lehetnek!
-
AMD Power
titán
Barlangi kent hol talalok? Vagy mibol tudok csinalni??
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)