Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
A video alapján teljesen jó a VR modja a below zeronak: [link]
Ha látja valaki most télen esetleg akcióban dobja be pls a linket.
Köszi! -
a2d2
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ezt sajnálom. Akkor nem olyan mint a Fallout és a New Vegas, hogy az előbbinél megcsinálták az egész motort és egy ok sztorit az utóbbinál meg rá tudtak feküdni teljesen a sztorira ami eszméletlen jó lett.
-
a2d2
addikt
Ok, akkor nem erőltetem.
@FoxiestFox: van benne valami. Igazából ez a 3 zavar: reaper és ghost leviathan meg ez a teleportolós csápos. De akkor majd igyekszek surranópályán elmenni mellettük.
Igen, ilyen interaktív mapot nézegettem már mert elakadtam nemrég, ezt az 500m-es degasi bázist az életben meg nem találtam volna nélküle.
Most mondjuk megint nagy kuss van a rádióban, de lehet nincs már több mondanivalója. Le tudok menni most már 1700 méterre, gondolom lesz még lent pár meglepetés majd. -
a2d2
addikt
Jaj, amit kihagytam de látom hogy másnál is gondot okozott:
Nekem is beszorult egyszer a csikóhal az egyik szigeten a textúrába.
Nem akartam otthagyni, de az egyik youtube videó segített. Nem kell ásni meg ilyenek (a legtöbb videóban ezt láttam ami sokkal bonyolultabb), hanem nagyon gyorsan meg lehet oldani a dolgot azzal hogy F1-et meg talán F8-at kell nyomogatni és az F8-as menünél van egy olyan pont hogy újratölti a terepet. Ha ezt megnyomjuk akkor lesz mindig pár mp-ünk hogy kievickéljünk a beragadásból mire ránktöltené ismét a terepet. Nekem 2-3 próbálkozás után összejött így. -
a2d2
addikt
Sziasztok!
2018-ban mikor ingyenesen kijött kezdtem el a játékot még GearVR+S7 kombóval. Xbox gamepaddal játszottam és nagyon tetszett. Aztán cseréltem a szettet Oculus Questre és a 6DOF miatt kinyílt a VR világ, ezért félretettem a játékot. Majd egy év múlva kijött a Quest 2 nagyobb felbontással, gondoltam jó lenne folytatni de ahhoz meg már annyira kevés volt a 1070 hogy gondoltam várok egy VGA fejlesztésre. Aztán a bányászat miatt úgy esett hogy ezt csak egy hónapja tudtam kb meglépni. Viszont olyan gyengén van optimalizálva hogy egy 3060TI-al sem tudta tartani a bázis környékén legalább a fix 45FPS-t, nemhogy a 90-et ami kellene a VR-hoz. Szóval alaplapot és procit is cseréltem miatta, de nem sokkal lett jobb, annyi hogy most már 45 alá nem esik be szerencsére sehol. Szóval kicsit optimalizálatlan szegényke. Ahogy olvastam a Below Zero-hoz nem is készült gyárilag VR támogatás, viszont mod-al elvileg ugyanolyan frankó mint az első rész. Meglátjuk majd.
A játék viszont fantasztikus! Főleg VR-ban hatalmas élmény, őszintén szólva néha kicsit beszaratós is úgy, mikor szó szerinte benne ül az ember a csikóhalban, szemüveg is és fejhallgató is a fején, tök sötét van és egyszer csak szemből elkap egy Reaper.
Annyira paráztam tőlük utána hogy bosszúból az Auróra körül el is kezdtem kinyírni őket, aztán kb 3 után feladtam.
Fiam is elkezdett vele játszani VR-ban, de 10 évesen 20 percet mert belerakni, pedig pl Arkot imádja a monitoron, együtt szoktuk azt nyomni LAN-on esténként. Ott ráadásul ő vett rá hogy akkor ideje lenne lemennünk a víz alá is amitől én nagyon ódzkodtam - lehet hogy a Subnautica hatása miatt
Szóval parás tud lenni a játék, de egyben fantasztikus élmény is. Van hogy éjjel is felébredek és gondolkozok hogy merre kellene majd menni, mit kellene csinálni benne, ...
Mostanra beleraktam kb 30 órát (így 3 év alatt - de családos emberként a Fallout New Vegas-t is és a Zelda BOTW-ot is évekig játszottam mire végeztem velük). Tegnap sikeresen lejutottam végre a lávazónáig és szereztem végre kianitot. Utána visszamentem teljesen a főbázisra és feltuningoltam elég rendesen mindent (pajzsok, tűzoltó rendszer, mélységi modulok, termál akksitöltő, ...)
Most végre vissza tudok majd menni a lávazónába úgy hogy nem kell aggódnom hogy kifogy a szufla a lépegetőből.
Ami viszont hiányzik és fingom sincs hol szedtem össze az első darabját (pedig gondolom ott lesz a másik darab is) az az energiacella töltő. A rakétához meg ahogy nézem ioncella kellene még ami nincs nekem. Egy ideje nem nagyon jön rádióadás, úgyhogy elkezdtem azt csinálni hogy elindulok mindig a maximális mélységig aztán csak lesz valami (tagnap jött be a képbe így a kianit ami megnyitott pár fejlesztést). Ma már lejjebb tudok megint menni a lépegetővel úgyhogy folytatom a felfedezést.
Amik nagyon bosszantanak azok a csápos teleportos lények, láva zóna is tele van velük sajnos és ki is rángatnak a lépegetőből. Ezekkel lehet valamit kezdeni? Torpedókat nem gyártottam mert a leírásuk alapján nem tűntek halálosnak, pedig szívesen kinyírnám ezeket. sokkolóval + késsel nem ment mert elteleportálnak.
Meglepődtem viszont hogy ennyi a topikja a játéknak, kb 15 perc alatt végigolvastam. Ez a játék szerintem többet érdemel ennél. Nem volt reklámozva anno? Mondjuk én is csak úgy hallottam róla mikor GearVR-nál beírtam a keresőbe hogy milyen VR játékok vannak amihez nem szükséges a 6DOF irányítás és akkor csak 6-8 játékot dobott ki, köztük ezt is. Enélkül lehet rá sem néztem volna soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest