Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 12T - egytucat
-
Mobilarena
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Nem könnyű sajnos úgy feljutnom Budapestre, hogy szabad időm is legyen. Munka ügyben járok most arrafelé, de tárgyalni megyünk, nem saját verdával. Pedig jó lenne egy ilyen topiktaliba becsatlakozni alkalomadtán
Még most is vidám hideghullámok szaladgálnak a hátamon, ha a Parci féle bemutató körre gondolok - szívesen viszonoznám (akkor még nem mertem volna megtolni a friss szerzeményt)
Kezdjük megszokni egymást. A teljesítménnyel nincs gond (mi lenne?). Alapvetően nem szoktam száguldozni, azt az egészséges, megengedett sebesség + óra szerint 20 km határt tartom leginkább (lakott területen többnyire csak +10). Ez kb ujjgyakorlat Subinak, szerintem unatkozik is ilyenkor.
De a hathengeres boxerhang függővé tesz. Időről időre muszáj egy jót menni, akár előzés közben, akár csak úgy. A megelőzöttek többnyire a hangra figyelnek fel (odalépve azért megjön az a gyönyörű üvöltő hang), látom, ahogy fordulnak a fejek, hogy ez-miez?
A fogyi még mindig 10,61 nagy átlagban, ez teljesen OK, és egyébként is, egyszer élünk
Ami döbbenetes, hogy milyen merev a kanyarokban, nagy bálna létére. Nincs dülöngélés. Ma csak úgy megpróbáltam kézzel lenyomni a farát, hogy meghintáztassam - 100 kilóval jóformán meg sem tudtam mozdítani
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest