Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kaoru

senior tag

Na egy kis fejlemény, megtudtam nézni a honlapot valmailyne szinten... Google cache rullez :D

Amennyit megtudtam, h Richardot Richard Valdeznek hívják és a játékhoz van 1 kiegészítő is: Still Life: prelude az első gyilkosságok környékén játszódik, itt ismerkedünk meg Richarddal és ismerjük meg az előzményeket, emailezünk és kapcsolatokat kell keresni a számítógéo segítségével, illetve naplóbejegyzéseket írunk az eseményekről.

Hm, de már latta ezt valaki boltokban, vagy egyéb ''biztonsági másolatokat elérhetővé tevő oldalakon'' ;]?

Illetve utánna néztem más oldalakon is, s ott még azt mondják az esteleges gyilkos Todd lehetett, hiszen mindenhez volt hozzáférése (szvsz azaz öreg buzdurnyák már nem nagyon ficergett volna), mások szerint úgy mint Gus esetében itt is arról lehetett szó, h a gyilkos lefizette a rendőrfönököt, hogy ne hátráltassa a munkájában. Itt ebben az esetben is az lehetett, h lefizették Toddot, így ő hátráltatta Vicet (pl újlenyomatokkal kapcsolatban, meg mindig utánna eredet, felfüggesztette stb.).

Szerintem kell lennie a játéknak folytatása, vagy ilyesmi, ahol végülis Vic LA-be megy és kiderül az igazsság.

Más, 2 észrevétel még:

Elvileg miután végigjátszottad a játékot vanmég 2 üres videoslot, folynak a találgatások affelöl, h azok vajon mik lehetnek (egyesek szerint csak reklám videó).
    És elvileg a listát megkapjuk, de ötletem sincs, h mikor hogyan? És azszem egy könyvet is kihagytam: art of Mark Ackerman, vagy valami ilyesmi.

Infók innen: gamespot forums
    Stilllife-game.com googleos tárolt verziója. (nincs valakinek ötlete, h hogy lehetne leszedni a teljes tárolt verziót valahogy és offline olvasgatni? mert google csak 1-2 dolgot dob ki nekem topikokból)

Új hozzászólás Aktív témák