Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaoru
senior tag
Na egy kis fejlemény, megtudtam nézni a honlapot valmailyne szinten... Google cache rullez

Amennyit megtudtam, h Richardot Richard Valdeznek hívják és a játékhoz van 1 kiegészítő is: Still Life: prelude az első gyilkosságok környékén játszódik, itt ismerkedünk meg Richarddal és ismerjük meg az előzményeket, emailezünk és kapcsolatokat kell keresni a számítógéo segítségével, illetve naplóbejegyzéseket írunk az eseményekről.
Hm, de már latta ezt valaki boltokban, vagy egyéb ''biztonsági másolatokat elérhetővé tevő oldalakon''
?
Illetve utánna néztem más oldalakon is, s ott még azt mondják az esteleges gyilkos Todd lehetett, hiszen mindenhez volt hozzáférése (szvsz azaz öreg buzdurnyák már nem nagyon ficergett volna), mások szerint úgy mint Gus esetében itt is arról lehetett szó, h a gyilkos lefizette a rendőrfönököt, hogy ne hátráltassa a munkájában. Itt ebben az esetben is az lehetett, h lefizették Toddot, így ő hátráltatta Vicet (pl újlenyomatokkal kapcsolatban, meg mindig utánna eredet, felfüggesztette stb.).
Szerintem kell lennie a játéknak folytatása, vagy ilyesmi, ahol végülis Vic LA-be megy és kiderül az igazsság.
Más, 2 észrevétel még:
Elvileg miután végigjátszottad a játékot vanmég 2 üres videoslot, folynak a találgatások affelöl, h azok vajon mik lehetnek (egyesek szerint csak reklám videó).
És elvileg a listát megkapjuk, de ötletem sincs, h mikor hogyan? És azszem egy könyvet is kihagytam: art of Mark Ackerman, vagy valami ilyesmi.
Infók innen: gamespot forums
Stilllife-game.com googleos tárolt verziója. (nincs valakinek ötlete, h hogy lehetne leszedni a teljes tárolt verziót valahogy és offline olvasgatni? mert google csak 1-2 dolgot dob ki nekem topikokból)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?