Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amartus
senior tag
+Drenadar
Elolvasva mind a két választ lehet, hogy eddig szerencsém volt. Próbálok mindig föderációt létrehozni, technológia-diplomácia vonalon szeretek mozogni, és emiatt nagyon nem derült ki számomra az írt specializáció előnye. A föderáció tagok fejlettsége miatt nem tűnt fel.
Tehát ha jól értelek titeket, akkor erőteljesen specializáljátok a lakott bolygóitokat, még a lakókerületek számát sem emelitek feleslegesen. Sarkosan fogalmazva, csak bányász, vagy csak élelem, vagy csak energia termelés folytassanak a bolygók. Én eddig a bányász- és kutatóbolygókat hajtottam, és egyensúlyra törekedtem a lakott bolygókon. -
Capricornus
aktív tag
Ja, én is pont azt néztem, hogy ott még nincs fent.
Viszont a Galaxy Edition Upgrade Pack csak 915 HUF!
-
-
Giovan!
addikt
Igen, már egy ideje pedzegetik, hogy eléggé át lesz dolgozva a diplomácia, bár nem tudom mennyi fog ebből megvalósulni. A kémkedésnek meg rohadtul ideje lenne, az a durva, hogy eddig nem volt benne. Tech lopás, flották hátráltatása, bolygók lázítása, leaderek meggyilkolása, terror akciók, amit csak el lehet képzelni.
-
gabor7th
addikt
Amúgy ilyen kormányzó van máshol is, az a háttértörténete, hogy volt egy nép, aki azt hitte, hogy egy felsőbbrendű lény vezérli az életük minden lépését, de aztán kiderült, hogy csak egy AI és miután kikapcsoljuk a biztonsági rendszereit választhatunk, hogy szétdaraboljuk és hasznosítsuk, vagy megtartjuk. Én nem tudom mindenről, hogy mi mihez tartozik, mert kettesével vásárolgattam DLC-ket és nem tudom mindegyikről mi tartozik össze, csak mondom, hogy esetleg lehet, hogy az amiről írsz egy másik DLC tartalma.
-
gabor7th
addikt
Hát gondoltam, hogy valami szörnyűség is várhat a túloldalon úgyhogy építettem előre ennek egy külön flottát, meg nagyon fejlett techem is volt, mert az egyik relic amit megszereztem az a fej az egyik bukott birodalom egykori kedvencétől akik innentől adnak egy kis miniflottát ha aktiválom a relicet. Használtam őket és egy részük megsemmisült, de a roncsuk ott maradt és lett dark matter-es energiaforrásom meg még pár dolog, de ettől függetlenül is próbáltam felkészülni valami szörnyűségre is. Igazi kihívás csak a központi irányító factory volt, de oda se kellett egyenlő nagyságú erő, hogy győzzek, bár igaz baromi erős flotta kellett.
Viszont abban ahogy egyenként jöttek át számomra nem volt igazi kihívás és az összes többi népség aki szövetségre lépett valakivel boldogult velük vagy egyből vagy némi erőgyűjtés után, csak az egyedül levő birodalmak szereztek brutális sebeket. Amúgy én a lehető legnagyobb pályán játszok.
A nanit mothership okozott kihívást egy okból, az pedig a szuperfegyvere ami ignorál minden energiapajzsot és páncélt és egyből a hullt támadja. Egy lövéssel egy advanced hull-lal rendelkező Battleshipet is ki tud lőni egy lövéssel ha telibetalálja. Viszont csak gagyi reaktora van, hogy működtesse, tehát nem tudja túl sűrűn használni és egyéb techek is elég gagyik, nagyon kezdetleges a hajtóműve, a pajzsa, az érzékelője; a crusiereket meg lehet enni reggelire, a mothershipek valamivel fejlettebbek.
Tőlem a galaxys-ban egyetlen egy rendszert se tudtak elvenni, Battleshipeket vesztettem, de ez ellen úgy védekeztem, hogy vettem kisebb hajókat, hogy azokra lődözzön inkább ami elég jól működött és mivel azok nagyobb eséllyel kerülik ki a lövést még jobban túl is élték.
-
gabor7th
addikt
Köszi az infót. Amúgy a barátságos legalább ad valami high-techet vagy valamit? A DLC leírásából azt hittem, hogy ilyen ősi fajok lesznek majd akiktől nagy bónusz technikai fejlődést kaphatok, hisz még az alvó birodalmaknál is idősebbek... ahhoz képest elég light-os volt ez a gonosz nanite-os cucc és ami legnagyobb csalódás, hogy nem volt semmi jutalom tech, sőt éppenséggel több szempontból én sokkal fejlettebb voltam. Amúgy a bonusz bolygók pályája mindig ugyanaz, mert volt egy rejtett rendszer, mert a napok egymás mögött voltak alig lehetett észrevenni, nem tudom hogy ez szándékos volt-e vagy ezt dobta ki valami algoritmus?
Amúgy jó játék leszámítva néhány hibát meg pl. ezt a belassulást.
-
gabor7th
addikt
Én úgy tudom, hogy 5 évenként üthet be a baj és egyre nagyobb az esélye ahogy halad előre az idő. Most viszont először használtam ezt a DLC-t és pl. írták a megítélésemnél, hogy javult mert "galaxy crisis" van viszont nem számolta a megsemmisített hajókat pontokkal a victoryhoz, a Victory év meg egyre közeledik úgyhogy már nem tudtam mi lesz. Amúgy ha meg volna ez a DLC neked is... ha egy új játékot indítok akkor legközelebb lehet, hogy valami teljesen más népség lesz a galaxyson kívül? Mert a leírásban valami ilyesmi van, de még az is lehet, hogy miután végeztem az egyik néppel mehetek valami új helyre, nem egyértelmű. Nekem most így elsőre gonosz nanit népség volt akik kiírtották a kapuépítőket és most jönnek át hozzánk, hogy velünk is ezt tegyék... de annyira azért nem nagy számok, már végeztem velük és alakíthatom át a nanite worldőket amikké én szeretném nagyon olcsón, de semmi high-tech jutalom ami azért elég kiábrándító.
-
PeeterssoN
őstag
A fallen empire végig csucsuzza az egész játékot!
Most kezdte el támadni a galaxist a hittérítő banda, de mivel mindenkinek hadat üzent kb. föderáció nélkül is le lesz darálva, mert mindenki azt pofozza! Azért elég acélos flottái voltak, nem maga a számuk, hanem a fejlett technológia miatti erő! Ha ez megvan akkor végre neki lehet esni az utolsó feladatnak (űrzabálók). Amugy már nagyon uncsi lett így a végére! Rohadt sokat kellett balanszolni a bolygókat, főleg a sok rohadt munkanélküli pakolgatása viszi/vitte el az időt! Ha újat kezdek valami más taktikát kell válasszak meg valami más politikát is.
Leolni az elején meg nem volt lehetőség, messze voltak és amugy se szeretett senki hogy átengedjen!
-
Vesa
veterán
Ez egy baromi jó DLC-nek ígérkezik! Lesznek multiple star systemek is (Binary, Trinary)!
-
Madwe
nagyúr
Ez esetben egyébként mi történik?
tehát vannak ugye a claimelt bolygók s outpostok - tegyük fel mind meghódítottad, forceolod a békét s így hozzád kerülnek
vannak még a nem claimelt bolygók, ezeket elpusztítod, ahogy írtad, azaz megszűnik a birodalma. No de mi történik ilyenkor azokkal az outpostokkal, amiket nem claimeltél? hozzád kerülnek? vagy csak amiket elfoglaltál, annak ellenére, h nincs rá claimed? node ami nem kerül hozzád, azzal mi lesz
?(#438) woryz Szia. A fakciók különböző népességi ethicek kb a rendszeredben. Alap esetben igyekezz, ha a birodalmodhoz hasonlóak, kielégíteni a vágyaikat. Ezáltal, ha boldogok s eleve sokan vannak, elég sok influencet tudnak így neked adni. Nem mellesleg a boldogságuk lesz az őhozzá tartozó pop-oknak az alap boldogságuk, amikre jönnek a módosítók. Alapból ugye fakció nélküli popnak 50 az alap boldogsága.
Ha olyan popok vannak, amik nagyon mást akarnak - pl egalitárius birodalomban autokratikus dolgokat - akkor jobb esetben nincsenek sokan, ezáltal nem akkora baj h nem olyan boldogak. Rosszabb esetben sokan vannak s nagyon boldogtalanok

Az ilyen popokkal 2 dologgal tudsz küzdeni: vagy a frakciós lapon az adott frakciónál tudsz költeni influencet hogy kevesebben legyenek, vagy olyan frakciónál amit akarsz költesz influencet h többen legyenek a többi kárára. De tudsz olyan épületeket, edict-eket meg sokmindent hozni, amik segítik a government ethic-ek-re való áttérést. Ez gyk azt jelenti, h a neked hasznos frakciókban lesznek sokan, s ezek az egyedi frakciók elkezdenek fogyni, mert a popok áttérnek jó ethicekbe s ezáltal végül jó frakciókba.
-
Habugi
veterán
A lets playek kb annyira adhatnak betekintést az esetleges bugokba mint az ezt megelőző nagyobb updateket előtti lets playek bármelyike, shemennyire.
A DLC-k megvásárlása sosem volt kötelező semmihez, sőt a játékoké sem.

Visszatérő dolog ez egyébként kettőnk között ebben a topicban, sosem tudom eldönteni hogy azért nem érted amit írok mert nem akarod vagy azért mert félreérthető vagyok.
Neki futok mégegyszer, hátha..

Szóval mint magad is írod a Cherryh változtatások mértéke alapján akár Stellaris II is lehetne, oké, ha most szépen számba vesszük az elmúlt egy-másfél évben kijött, az alapvető játékmenetet és mechanikát megváltoztató nagyobb updateket, majd summázuk (megpróbáljuk) hogy egyik-másik milyen durvább bugokkal indult és rendelkezett hetekig (melyeket egyébként itt rendre ki is tárgyaltunk), mellévéve azt h ráadásul egyik sem "nyúlt bele" annyira az eddig megismert alapokba mint amennyire/amilyen mértékben a Cherryh fog, nos ebben az esetben azt kapjuk hogy elég nagy valószínűséggel ezzel is lesznek nyűgök az elején.
Amit az Apocalypse DLC-vel kapcsolatban párhuzamra kívántam hozni az annyi, hogy a Cherryhnak ezt a kezdeti időszakát, amikor esélyesen 4-7naponta jön majd hozzá egy-egy fix (és a fix-ek fixe
) lazán ki lehet bekkelni az új DLC nélkül, addig is esik az ára.Btw.., a SyntheticDawn kivételével az összes eddigi DLC-t az instantgaming/cdkeys/g2a trió valamelyikéről szereztem be, mivel általában az általad említett trió árai alatt lehet rajtuk vásárolni, adja magát hogy amikor azt írom adott időn belül féláron elérhető lesz egyiken-másikon adott DLC adott áron az azért lehet mert van kellő idevonatkozó tapasztalatom velük. Innentől nincs jelentősége annak hogy Steam/Paradox részről két-három hónap múlva mi mennyibe fog kerülni.
További félreértések elkerülése végett, összegezve..., egy szóval nem írtam/állítottam hogy az ár miatt éri meg halasztani, arra kívántam rámutatni hogy amíg nem tudjuk lesz-e a Cherryh-ban is gamebraker/erősen frusztráló tartós bug az első hetekben addig nem feltétlenül éri meg rögtön beleugrani a DLC-vel is, akár teljes áron, akár kisebb akciókkal, így reagálva az esetleges Preorderre, ami kiszámolható hány óráig aktuális még mint lehetőség.
Az hogy az első pár nap után látni/tapasztalni fogjuk már milyen állapotban érkezett meg a Cherryh egy másik téma, mint ahogyan az is, hogy amennyiben relatíve probléma mentes lesz, nyilván nem éri majd meg hetekig halasztani az Apocalypse vásárlást sem mint ahogyan azt kifogásolod is, a probléma annyi hogy ilyet senki nem is állított.

Értjük egymást ugye-e?!

-
Capricornus
aktív tag
Jézus ereje, most segíts meg! 1500 óra? :-D
Én is szoktam kockulni, de ennyit még szerintem egy játékba sem toltam bele.Jóhát, lejjebb mindig van, meg nyilván én is megvettem eddig az összes cuccot a Stellarishoz. :-)
De akkor is, néha picit fáj, hogy így átalakult a játékipar és az üzleti modellek. -
Hokunda
senior tag
Perpillanat önkéntes lázadást folytatok a Paradox ellen!! Szeretem a tartalmaikat, de kicsit elegem van már a pofátlan árszabásukból, megcsinálták ezt a CKII-vel (nagyjából az összes kieg megvan), majd a Cities Skylineszal folytatták, ahol már jó néhány content (15 euroért) nem ütötte meg a workshopos közösség által előállított tartalom nívóját.
Erre jön a Stellaris az alap 40 euroja után jött 20ért az Utopia meg 10ért a Leviathan, aztán itt van újabb 20 euro. Dupla vagy tripla árszabás nem egy esetben az alapverzióba már beépített tartalom feloldásáért (CKII nem egy kiege, simán csak feloldotta a már beépítetteket)
Álljon már meg a hegyibusz, 100 euro azért, hogy teljes legyen a játékélmény.
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem adni 1-2 tippet, hogy hol tudnám megvenni a Stellaris egy olyan változatát, amiben minden benne van, ne kelljen külön-külön megvásárolni mindent? Nemrég elfogott a nosztalgia, IG2-vel játszottam, mikor egyik barátom kölcsön adta a játékot, hogy próbáljam ki. Eléggé tetszik, szóval úgy döntöttem megveszem. Keresgéltem, de nem igazán tudok dönteni, hogy hol lenne érdemes megvenni. Steam, g2a, vagy esetleg vhol máshol?
szerk.: bocs, újként akartam, nem válaszban.... Mobilversion 4ever
-
Habugi
veterán
Nagyon hasznos lehetőség az ott igen, az utóbbi két nagyobb patch alkalmával éltem is vele mivel pont olyan időpontokra estek amikor éppen benne voltam egy-egy élvezetesebb kör kellős közepében, most sincs ez másként.
Kártya van, csak nem tolom be az adatokat minden random, számomra eleddig ismeretlen oldalra, hiába minden presztizs vagy megbízhatósági mutató, a PayU acc pedig felesleges onnantól h PayPalt használok régóta, ezen kettősön bukott volna el nálam a Muve, azért a feltételes mód mert az előrendelésen még a hét elején átestem, Muvera csak azért néztem fel mert linkelve lett, Capricornushoz hasonlóan magam sem ismertem őket eddig és szimpatikusak voltak az áraik.
-
Habugi
veterán
Pontosan egy FE-től behúzott RingWorld kapcsán lett nálam totál érdektelen az Energy kérdése még a Habitatok előtt, 2320 környékén..
Összességében egyébként sokkal könnyebb lett a játék, a Tradiciók között is van egy-kettő ami nagyon OP, a megastruktúrák közül a SentryArray valami elképesztő nagy cheat, ha nem szeretném annyira akkor rohadtul utálnám.., stb.
Nehezítésnek ugyanakkor nem kapott semmit vagy csak én nem találkoztam ilyesmivel.A megastruktúrákat alapjaikban kell újragondolni, az biztos.
-
Habugi
veterán
Igen megnézhető csak ennyit mutat..
Namost ez bitangul fals, hiába látványos a Tachyon extravaganza.., ahhoz sok köze nincsen.

Btw.., minden megastruktúrából felhúzok egyet, nem két napos project egyik sem és ugyan már a Ringworld 2. etapjánál tartok de fájdalmas pedig a Dyson gömb sem volt kutya.
Megjegyzem ezt (RingWorld) és Science Nexust sem fogok soha többet építeni, utóbbi nettó haszontalan és ahhoz képest elég hosszadalmas felhúzni..
Egy Habitat töredék idő, töredék költség és kutatási outputra lazán el lehet vele érni a Science Nexus ~90%-át, sőt.., többet is, ráadásul párhuzamosan több is építhető egyszerre.
Utóbbi ugye 50/50/50, namost a Habitatból ki lehet hozni 54/46/46-ot úgy, hogy rakok rájuk egy-egy Paradise Domeot is a 10% Happiness és a kaja kedvéért ami ugye nem lenne szükséges az egységesítés okán. Kvázi akár 60/51/51 is lehetne..
Az anyarendszerben jelenleg 6db ilyen Habitatom van, ez a rendszer egyben önálló szektor is, amit a képen látható s mély köztiszteletben álló, karizmatikus Unit 48B kormányoz..

Egyébként ha nem is vágtam volna bele a Mega projectbe, a Pretoryn eléggé megszivatott/bénázott.
A királynőt mindenképpen be akartam húzni, ahhoz ugye meg kell várni amíg legalább egy bolygót elfoglalnak/belaknak, mert őfelsége csak ezután teszi tiszteletét.Nos igen ám.., csak a barmok egy olyan ponton léptek be a galaxisba ami igen erősen lakott volt és helyből ki is választottak 5db olyan bolygót rivális területen ami heavy reinforced volt, fullra belakott és beépített.
Na.. innentől ~40évig arra vártam hogy valamelyik bolygót az 5db közül sikeresen nullra bombázzák, ergó lepusztuljon róluk/valamelyikről az összes épület és pop, mert a ~30-40db kolonizáló hajójuk addig csak dísznek van kb, nem csinálnak semmit.Végül meguntam és hadat üzentem annak a szerencsétlennek akihez megérkeztek, célként megjelölve az érintett 5db rendszerből hármat, méghozzá Cleanse funkcióval hogy véget vessek a hikomatnak..

Bejött egyébként.., amint megnyertem a háborút az érintett takarított bolygókra egyből rárepültek a kolonizáló hajóik és kezdetét vette a móka, csak túl sokáig voltam türelmes.
Egy vicc egyébként, volt olyan bolygó amit 4x30K csapott nevezett ~40évig, olyan is amit 60 + 67K csapott ezidő alatt és ugyan az épületek lepusztultak de a Popok csak nem akartak, pedig az ikon alapján fullos bombázást kaptak nem Limitedet.., lol.
Van még min dolgoznia a készítőknek, ha ezt a Cleanse-es kis hadüzenetet nem ejtem meg, a nagy end-game krízisük még mindig sehol nem tartana, a beérkezési 5db rendszerben hikomatolna még mindig a Prethoryn Swarm.
Amennyiben unod a banánt indíts egy 800 vagy 1000-es 4ágas Spirált, 15+5el, olyan clusterfuck hogy az teljesen kész, garantáltan nem fogod befejezni 2400-ra..

-
Habugi
veterán
Elkaptam a rohadékot, bevált a terv.., működik rajta a berántós módszer!

Tudom a felvételbe belerondít a skillcsere de ~20éve vártam már h beadja végre azt a mocsok Mega-Engineeringet, hiába volt meg minden előfeltétel.., szóval manapság ugrottam rá a skillcserékre mint gyöngytyúk arra a bizonyosra..

-
Habugi
veterán
Berombolt még két rendszert és kiment "északra", két éve nem láttam szóval bizakodó vagyok, remélem nem látom amíg fel nem készültem a fogadására, útja során beköszönhetne egy-két szomszédomhoz is..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elvileg minél közelebb megy vele a harc Class A/B csillaghoz annál gyengébb, fejben már összeraktam hha visszajön/ráakadok, akkor az ilyen rendszereimbe a legkisebb állomásokból bepakolok a nap mellé egy-egy "berántósat" a flotta pedig ott fogja várni. Ez az elmélet, a gyakorlat pedig majd kiderül..
Ez az első ilyen jellegű kezdésem.., ezt is az ihlette hogy nem kevesebb mint 3db SparkOfGeniussal kezdtem, továbbá hogy ugye az egységesített Food miatt nem lehet olyan hamar "felhízlalni" Popokkal a bolygókat, szóval Migráció & GrowTimeos variánst csináltam/tesztelgetem különböző Tradició kombókkal megspékelve, illetve egy eddig nem tesztelt Unitys buildel társítva. Az első játékom ahol nem militarista vagyok..

Fleet ügyileg nem álltam ilyen gyászul csak nem sokkal a shot készülte előtt az agresszívra állított fleettel beleszaladtam a Crystal Nidus rendszerébe, aztán ennyi maradt mire reagáltam, hajnali játék powa.
Két szomszédra addig azt írta a játék fleet/tech szinten h pathetic/inferior és jóban is vagyok velük, nem láttam értelmét újrahúzni a destró fleetet mert küszöbön volt a Cruiser illetve egy rakat hajógyártási bónusz, ha valamelyik elkezd keménykedni lazán kif*sok olyan haderőt amitől lehiggadnak.
Btw, rákészülni erre a dögre nem tudom mennyi értelme van/lenne, állítólag nagyon ritka..
Pont az első 20-25évben nem szoktam ész nélkül kolonizálni, függetlenül a mostani hazárdjáték kezdéstől mert rettenetesen visszafogja a kutatást, a minőség > mennyiség elve eddig mindig kifizetődött fleet/tech szinten háborúban. Kiderül h a jelen változások mellett tartható-e.., ettől a dögtől azért most kicsit elbizonytalanodtam h meddig tartható az az állapot h nem a fleetbe ölöm a nyersanyagot hanem minden másba és majd utána "repülőrajt" .., kiderül majd h beborul-e, amennyiben működik ez a kitolt módszer majd dobok róla képet ~10-20év múlva h meddig jutottam.
Az általad említett helyen egyébként csak a Non-Ironman mentéseket találtam, szóval nálam máshová teszi, napközben rákeresek majd mert hiába a rossz dir, annyi azért átjött abból amit írtál h valószínűsíthetően már használtad ezt a fajta módszert Ironmanben, kvázi működik/het és ezért a tippért pedig ezer hála..

-
Drenadar
veterán
Köszi, megvettem

jó volt újra játszani vele, nagyon hangulatos még mindig. Meglepődtem hogy tettek bele zenelejátszót
kár, hogy tech tree még mindig nincs benne, illetve hogy a flotta mozgásokra nem találtak még ki semmi formációt, ilyesmit (alapból nagyon bénán mozognak a hajók, minden logikától mentesen)
-
Louro
őstag
Bevallom van egy értékhatárom, amit nem szeretek átlépni. Anno, amikor 6k-ra le volt akciózva, akkor is szám húzva, de megvettem és beleöltem pár órát. Előtte azért a virágbolti verzión kipróbáltam.
Most megvettem a Leviathan-t mellé 1,5k-ért. Ha még 5k-t beleölök, akkor ajjaj...Bár up-to-date lennék, de fogam csikorgatnám rendesen. Bár tudom, hogy 3k-ig nem fog lemenni

-
Hokunda
senior tag
-
SetCHOO.
aktív tag
-
Habugi
veterán
Achievementek meg voltak hülyülve tegnap, megkaptam mindet az újak közül a régieket pedig buktam, bíztam benne hogy helyrerakják mára és így is lett.

Silo.., nagy kaland..
Az egyébként a max ásvány kapacitást tolja ki, tech szinttől függően, szóval ettől a "nerftől" még nyugodtan lehet 200+os hubokat csinálni.
(#193) SetCHOO.:
Kösz a mod ismertetőket!

-
SetCHOO.
aktív tag
Ezt nem tudtam, köszi!
Ahogy indítottam a steam-et, frissült is. A mentésem nem működött a rengeteg mod miatt. Estére végül megjavult ahogy a fő modok is frissültek. Nem veszett el a mentésem.
Ez most egy nagyon jó game, rettenetesen sajnáltam volna. A kutatás már javában folyt a flagship hajó-osztályra.
Link LinkNerfet kapott a Mineral Silo?
Na majd megnézem, mert most kolonizáltam 3 aszteroidát robotokkal amin +50% ásvány bónusz van. Agyig raktam silókkal.
De lehet, hogy az AlphaMod miatt ez nem érint.
Link LinkAmúgy az AlphaMod ugyan az mint a Stellaris+ [Buildings & Resources Module].
Egyedül az épületek ikonjai gagyik a Stellaris+ [Buildings & Resources Module]-hoz képest.
De az AlphaMod-ban az AI is működő gazdaságot tud létrehozni, mivel a kolóniák központját nem kell átépíteni specializált épületté, hogy utána ahhoz kapcsolódó épületeket tudj építeni.
Az AlphaMod-ban kormányzati rendelettel specializálod a kolóniát.
Energia, ásvány, kutatás vagy katonai bónuszokra. Természetesen a többi kárára.
Nem rossz elgondolás, mivel jól működik az AI gazdasága is és szép kövér flottákat tud építeni.
De a Stellaris+ [Buildings & Resources Module] épületei és erőforrásai akkor is fényévekkel jobbak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
butch3r
senior tag
Köszi, egy fokkal már jobb a gazdaságom. Ettől függetlenül az a meccs se jött össze sajnos külön-külön gyengék a szomszédjaim de már akkora föderációban vannak hogy a fél galaxissal hadban állnék, hogy legyőzzem őket...
Szóval kezdtem egy újat, itt meg iszonyú erős a közvetlen szomszédom
1 háborút márvívtunk, a flottáját legyőztem de a bolygó védő bázisait nem sikerült, 1.7k-2k-s állomások soknak bizonyultak az 1.4ks flottámnak. Szóval most békát kötöttem (bár ez 1 kis arcvesztéssel járt) és fokuszálok a kutatás és fegyverkezés kérdésre azt megpóbálom újra legyőzni őket 
-
Madwe
nagyúr
Biztos ehez is milliószámra jönnek majd a kis 1-2 eurós dlck skinekkel, zenékkel, apróságokkal. Szokásos paradox modell. Ezen felül évente kb kijön egy nagyobb fizetős dlc pack, ami új módokat, rendszereket vezet be. Aminek jelentős részét egyébként ingyen updateben megkapja a mezei user, de azért 1-2 finomság mindig csak a fizetős rétegé marad

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- Xbox Series X|S
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi a linket holnap átböngészem majd

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)