Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Ú,hát továbbra is durva dolgok vannak,én továbbra is hard fokozaton gyűröm.Advanced start AI,a szomszédok és én is 3-5 bolygóval toljuk 2220+környékén, (én mondjuk azért ,mert fanatikus xenofób+ materialista Star Empire vagyok, és az outpostok HATALMAS területet fednek le,ami kevés bolygó mellett rengeteg kutatást eredményez) erre neki már van 10 betelepített rendszere amikor találkozok vele, és az admirálisa egy synth.
A személyisége meg persze democratic crusaders(patch notesban benne is volt,hogy az advanced startot kapó AIk nagy eséllyel agresszív személyiségűek lesznek), a háború elkerülhetetlen lesz gyakorlatilag, most már évek óta a határon próbálok egyensúlyozni ahol úgy gondolom még nem támad meg.
Most elkezdte viszont felfalni a 3 bolygós kis békés felfedezőállamot ami elválaszt minket a galaktikus karok között,ezen a ponton én elkezdem építeni az erődöket a támadás várható fővonalában levő rendszerben,nem lesz egyszerű

Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Energiaital topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Xbox One X - 1TB SSD - 2 KONTROLLER
- Kingston Fury 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 120 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest