- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Én úgy tudom, hogy 5 évenként üthet be a baj és egyre nagyobb az esélye ahogy halad előre az idő. Most viszont először használtam ezt a DLC-t és pl. írták a megítélésemnél, hogy javult mert "galaxy crisis" van viszont nem számolta a megsemmisített hajókat pontokkal a victoryhoz, a Victory év meg egyre közeledik úgyhogy már nem tudtam mi lesz. Amúgy ha meg volna ez a DLC neked is... ha egy új játékot indítok akkor legközelebb lehet, hogy valami teljesen más népség lesz a galaxyson kívül? Mert a leírásban valami ilyesmi van, de még az is lehet, hogy miután végeztem az egyik néppel mehetek valami új helyre, nem egyértelmű. Nekem most így elsőre gonosz nanit népség volt akik kiírtották a kapuépítőket és most jönnek át hozzánk, hogy velünk is ezt tegyék... de annyira azért nem nagy számok, már végeztem velük és alakíthatom át a nanite worldőket amikké én szeretném nagyon olcsón, de semmi high-tech jutalom ami azért elég kiábrándító.
Új hozzászólás Aktív témák
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 650 G2 15,6" FHD, i5-6200 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- MCDODO T03 fejhallgató
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest