Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Én úgy tudom, hogy 5 évenként üthet be a baj és egyre nagyobb az esélye ahogy halad előre az idő. Most viszont először használtam ezt a DLC-t és pl. írták a megítélésemnél, hogy javult mert "galaxy crisis" van viszont nem számolta a megsemmisített hajókat pontokkal a victoryhoz, a Victory év meg egyre közeledik úgyhogy már nem tudtam mi lesz. Amúgy ha meg volna ez a DLC neked is... ha egy új játékot indítok akkor legközelebb lehet, hogy valami teljesen más népség lesz a galaxyson kívül? Mert a leírásban valami ilyesmi van, de még az is lehet, hogy miután végeztem az egyik néppel mehetek valami új helyre, nem egyértelmű. Nekem most így elsőre gonosz nanit népség volt akik kiírtották a kapuépítőket és most jönnek át hozzánk, hogy velünk is ezt tegyék... de annyira azért nem nagy számok, már végeztem velük és alakíthatom át a nanite worldőket amikké én szeretném nagyon olcsón, de semmi high-tech jutalom ami azért elég kiábrándító.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest