Hirdetés
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga_667
tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Jó látni hogy másoknak se tetszik hogy egyesek mindenre jelentkeznek, nem csak arra ami tényleg érdekli őket...
Esetleg bevezethetnél valami olyan feltételt hogy néhány órát kötelezően játszani kell a nyereménnyel (pl. 3-5 óra egy hét alatt, vagy valami ilyesmi, ez egy dolgozó embernek is beleférhet egy olyan játékkal ami tényleg érdekli), különben mondjuk egy hónap ban a többi sorsolásról. Visszaesőknek meg akár végleges ban a Bluegift rendszerből.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
cskamacska
üzenetére
Ami még ennél is jobban zavar , van itt egy-két olyan tag aki elég régóta AAA játékokkal tradel , nyert is nem egyszer , de "szegényke" nem tud felajánlani.
No para , nem felejtek.Ja bocs még egy dolog amire pipa vagyok : egyesek sportot űznek a játékokra való jelentkezésből. Mindegy hogy tetszik-e neki vagy nem , mindegy hogy fogja-e játszani vagy nem , de jelentkezik. Csökkentve a többiek esélyét.

-
cskamacska
addikt
napi/heti szteam akció
IGN prime ajándék
játék promó
indie bundleA steam trade kvintesszenciája egy kis csomagban.

salieven: "tudom hogy mi megy a háttérben rólam" Mármint a legrosszabb Bluegiftes felajánlás/jelentkezés mutatósok közszemlére tételére és nyilvános megszegyenítésére gondolsz?
Szerintem gyorsan ajánld fel Blue-nak az a NC giftet.. 
-
salieven
aktív tag
sejtettem hogy ez lesz .... lehet nem is kellett volna írnom ... most nem tehetek róla hogy kell az a kis pénzem is mindig valamire amit kapok diákmunkáért .... ez van nem vagyok kő gazdag sőt még csak számlám sincs hogy neten vegyek és ajánljak fel esetleg .... nem baj nem zavar mondjátok csak .... tudom hogy mi megy a háttérben rólam .... ez van sajnálom hogy nincs rá pénzem

-
Cserebere, fogadom...
Bejeweled 3 (gift)
Nuclear Dawn (gift)
Defense Grid: The Awakening + 4 map packs (key)
Unstoppable Gorg (key)
Payday: The Heist (key)
Xotic + DLCs (key)
Madballs in Babo: Invasion (key)
Beat Hazard + DLCs (key)
Hamilton's Great Adventure (key)
Red Orchestra: Ostfront 41-45 (key) -
salieven
aktív tag
Van nekem is 1 Nuclear Dawn-m
ha valaki adna érte valamit meghallgatom szívesen ha nem akkor sem fog rajtam maradni mivel akkor megy bluegiften sorolásra 
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
NFL#13
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Na ,akkor pont jó.

Így egyenértékű a kettő (már akinek).(#5388) Bluerainbow: Lehet az lesz a sorsa.

-
cskamacska
addikt
-
danih
veterán
Engem is érdekel Nuclear Dawn, tudok érte adni ezt-azt.
-
NFL#13
tag
Akinek nincs szüksége a plusz példány Nuclear Dawn-ra azzal szívesen elcserélném.
Portal 1-et tudok érte adni.
Szóljon, akit érdekel.
Köszi! -
kiszi07
senior tag
Deus Ex Collection ára 13,74€ -75%
-
NFL#13
tag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Nem az én világom...

Azért köszi! -
-=Vacsek=-
senior tag
van egy darwinia gift-em ha gondolod.

-
NFL#13
tag
Portal 1-ért valaki, valamit tudna adni?
-
-=Vacsek=-
senior tag
csere bere
Driver: San Francisco - Deluxe Edition, 2x
L.A. Noire: The Complete Edition,
Magicka Collection
Portal 2,
Far Cry Complete,
The Ship Gift,
AudioSurf,
LIMBO,
Men of War™
-
ayo
veterán
valakinek ha kell csere v mostani akcios aron (4ezerft): Deus Ex Collection
tovabbi jatekaim csere/elado:
Limbo
Braid
Driver SF Deluxe Edtion
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Źşë'
addikt
accountot árulni tiltott dolog, szerintem általában mindenhol... felhasználói licencszerződésben is benne van... gondolj bele még vissza is lehetne vele élni, valaki megveszi és utána a jogos tulajdonosa meg visszaszerzi steam supporton keresztül vásárlási "számlákkal" bizonyítva annak jogos tulajdonosát - nem véletlen tiltott
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
a178
tag
Crysis 2 ME lenne cserére...
-
ayo
veterán
tovabbbra is keresek terrariat dota 2 ert
-
Alien83
senior tag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére

-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
po1son
addikt
Mass Effect 2 (origin regelhető) kulcsom cserélném vmire.

-
Alien83
senior tag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Assassin Creed-ért van egy kenőmájasom a hűtőben.

-
-=Vacsek=-
senior tag
cserebere
Assassin's Creed 2 Deluxe Edition,
Napoleon: Total War™ Imperial Edition,
Metro 2033,
Far Cry Complete,
Assassin's Creed™: Director's Cut Edition,
The Ship,
Far Cry® 2: Fortune's Edition,
LIMBO,
Portal,
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
lostprophet
aktív tag
Sleeping Dogs giftet cserélnék Kingdoms of Amalur giftre!
-
chatran
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Köszönjük!
Ha már Hard Reset, májusra ígérték Steam-re az Extended Edition-t. Június van és semmi hír róla.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
frango13
aktív tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
A több multiplayer tartalom a singleplayer rovására megy. Manapság inkább a multiplayerre fordítanak több időt/pénzt.
-
po1son
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Majd a GTA V.

Habár az nem fps, de az eddigi részek szinte mindegyike több hét játszadozást okoztak.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Ahogy az újonnan megjelenő játékok minőségét és hosszát nézem , még pár év és elővesszük a régi gameket. Minap néztem egy régi pc gurus videotesztet , ahol a kommentár azt mondta a játékról "az egy személyes kampány elég rövidre sikeredett , normál fokozaton 16-18 óra alat ki lehet játszani". Annyit elárulok , egy 2006-os FPS-ről beszélt. Akkor 16-18 óra rövidnek számitott.
Ma már a 6-8 óra is hosszúnak számit. -
enginev3.0
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Új profilkép

-
maross
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nem, mert aztan ott fog ulni 0 ora jatszottal a tobbi mellett fel evig, es jogos a "na, ez is csak a +1 sor miatt".
-
maross
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Az a baj, hogy nincs mar pofam jelentkezni, pedig mindketto szivemnek kedves
. De diablo3 mellett nem jut ido semmire
. -
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Gaborka30
aktív tag
6 óra?

Nekem két nap alatt sikerült annyit aludnom. Hiába.. öregszem
Na majd ma
-
maross
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Altato nelkul is menne, ezek a 6 ora alvasok nem tesznek jot nekem. Majd ma
. -
maross
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
Kozben sikerult ertelmeznem amit irtal, inkabb nem bonyolodnek bele en hogy ertettem
, sorry a ragalmazasert
. Ugy tunik ma remek formaban vagyok, tobb helyen is sikerult felhergelnem embereket. -
lostprophet
aktív tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Köszönöm szépen a kedves szavakat

-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
cskamacska
üzenetére
Nekem tetszik , két évre már ez marad.
-
cskamacska
addikt
szerk: Igazából bekerülhetett volna egy az egyben az arca, ez a rajzosítási mánia néha erőt vesz az arcképes topik lakóin/döntéshozóin, és egész jó avatarokat elszúrnak, hogy "beleilljen" a fórum profiljába. Pedig az a vonat naaaagyon régen elment.

-
Bluerainbow
Közösségépítő
Hát barátom , neki köszönhetünk jópár játék magyaritását. Egyike a legtermékenyebb forditóknak az MP-ről Olyan munkákat adott ki az évek során mint
Venetica , Velvet Assassin , Vampire - The Masquarade: Bloodlines , Metro 2033 , Jagged Alliance: Back in Action , Divinity 2: Ego Draconis , Disciples 3: Renaissance , Dear Esther , Alpha Prime , jelenleg pedig a Kingdoms of Amalur: Reckoning forditását végzi. Az olyan embereknek mint én , ő teszi lehetővé hogy játszak bizonyos játékokkal. Ismerem pár éve , nem az az ember aki nyerészkedne. Ja weboldalakat és programokat is fordit.Az egyéni arcképem ? Hát az néhány BlueGiftes barátomnak , Kalandornak és Tamoo-nak köszönhetem.
Amugy a Fable 3 férfi főszereplőjét ábrázolja. -
lostprophet
aktív tag
Titan Quest Gold giftje nincs valakinek?
-
maross
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nem. Es ki ez az avataron?

-
maross
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
Haljak meg nem ertem, en is ugyanezt mondtam
-
lostprophet
aktív tag
maross: Köszönöm a meggyanúsítást, lehetőleg ne itt éld ki magad.
Egy teljes pakk jelenleg 5.99 dollár, ami átváltva nagyjából 3.99 ajró.
Lefordítottam az IndieGala.com oldalát magyarra (hamarosan választható lesz, jelenleg már 6 nyelv választható), amiért cserébe, FIZETSÉGKÉNT kaptam 4 teljes pakkot. Mivel én már korábban megvettem magamnak, így van 4 felesleges bundle-om.Előbb utánakérdezni, utána dumálni.
-
Gaborka30
aktív tag
Fene.. mekkora f..sz vagyok.. én elosztogattam a plusz indiegala pakkokat... és most itt van előttem az új üzleti modell

-
maross
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
"egyárban van egy pakk árával" <- aze ne tulozzunk. 4giftet kaptal egy araert, legalabb ne hazudj bele ha mar nyereszkedni akarsz.
-
lostprophet
aktív tag
4 teljes, tehát összes elemet tartalmazó IndieGala 5 pakkom cserélhető.
Engem érdekel:
-Egy pakkot adnék, aki megvenné nekem giftben a Jagged Alliance: Back in Action - Shades of Red DLC-t (jelenleg 3.99 ajró, egyárban van egy pakk árával)
-Kettő pakkot adnék egy F3AR-ért
-Esetleg mind a négyet egy Kraterért
-
Béééla
őstag
Keresek fallout 3-at (lehetőleg GOTY verziót)
hátha jeligével
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
olly
aktív tag
Sziasztok!
Van 1 játékom amit szívessen cserlnék egy másik műfajra (mivel nem rajongok a stratégiaiért, inkább fps, verseny)
a játék: King Arthur: Fallen Champions
bármiféle ajánlatot meghalgatok, ha van valamid érte akkor PÜ-ben jelezd létszi
köszönöm -
ayo
veterán
valakinek nincs egy folos terrariaja?
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
GrezleeMADve
újonc
Sziasztok!
Van 3 db Vendégbelépő: Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - GOTY
Akit érdekel http://steamcommunity.com/profiles/76561197994249906 itt keressen.
ami nekem igazán kéne... illetve érdekelne az egy dota 2 meghivó.. tudom, hogy ezért nem kaphatok de ha valakinek van . Legyen oly kedves és keressen meg, milyen feltételek mellet hajlandó megválni tőle.
Skypom: grezleemadve
MSN: amedve2@freemail.huKöszönöm, Sziasztok!
-
-=Vacsek=-
senior tag
csere
Dead Island,
Left 4 Dead,
Torchlight,
Assassin's Creed™: Director's Cut Edition,
The Ship,
LIMBO,
Zombie Driver,
Gemini Rue,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem gyorsan ajánld fel Blue-nak az a NC giftet.. 

Amugy a Fable 3 férfi főszereplőjét ábrázolja.